αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο βιογραφικό του Steve Jobs θα χώραγε σε μόλις 1 σελίδα. Και μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο μοντέλο (Εικόνα)

Το βιογραφικό του Steve Jobs θα χώραγε σε μόλις 1 σελίδα. Και μπορείς να «αντιγράψεις» το ίδιο μοντέλο (Εικόνα)

Πολλά άρθρα έχουμε γράψει κατά καιρούς, για το πως πρέπει να στήσει κάποιος το βιογραφικό του, έτσι ώστε να ξεχωρίσει από την μάζα. Ειδικά στην Ελλάδα, όπου οι άνεργοι είναι πάρα πολλοί. Ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούν αρκετού experts, είναι ότι το βιογραφικό σου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σφιχτό. Ακόμα και 1 σελίδα.

Από την άλλη μεριά, βλέπουμε αρκετούς υποψηφίους που δυσκολεύονται να συμπεριλάβουν όλα όσα θέλουν να βάλουν, μέσα σε 1 σελίδα. Τι θα έλεγες όμως, αν έβλεπες ένα βιογραφικό του Steve Jobs με αυτό το μοντέλο; Ναι, το έκανε η εταιρία Enhancv.com. Δημιούργησε το παρακάτω βιογραφικό.

Βλέπουμε ότι αυτό ξεκινά με την «αποστολή» του Steve Jobs, στην συνέχεια έχουμε την προϋπηρεσία του πολύ σύντομα (μόνο σχετικές δουλειές), και μετά το πως ξοδεύει τον χρόνο του (να και κάτι ασυνήθιστο). Μετά αναφέρονται τα λάθη από τα οποία έμαθε χρήσιμα μαθήματα ο Jobs. Και τέλος τα κατορθώματα για τα οποία είναι υπερήφανος.

Former Apple CEO Resume, Steve Jobs

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + five =