αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Το βίντεο που διέρρευσε και δείχνει τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus

Η Samsung παρόλο που είχε παρουσία στην MWC 2017, αποφάσισε να μην αποκαλύψει το Samsung Galaxy S8, παρά μόνο σε κάποια ελάχιστα άτομα σχετικά με την βιομηχανία. Ωστόσο, οι Κινέζοι τα κατάφεραν και πάλι, αφού δημοσίευσαν στο YouTube ένα βίντεο που δείχνει τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τις συσκευές, και θα λέγαμε μοιάζουν αρκετά με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε leaks. Όπως σχολιάζει το Techblog.gr, οι οθόνες και στις δύο συσκευές είναι κυρτές και δεν έχουν κάποιο κουμπί στο μπροστά μέρος. Κάποια στιγμή βλέπουμε τις συσκευές στο πίσω μέρος, όπου και φανερώνεται ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δίπλα από την κάμερα. Στο κάτω μέρος βρίσκονται η 3.5mm θύρα για τα ακουστικά, το USB-C και το ηχείο.

Όταν το πρόσωπο που τραβάει το βίντεο πιάνει την μεγαλύτερη συσκευή, με το Always-On Display feature, πιέζει το power button στο δεξί μέρος επιβεβαιώνοντας την λειτουργία του. Δυστυχώς το κουμπί κάτω από αυτά του ήχου δεν το είδαμε να χρησιμοποιείται στο βίντεο, ωστόσο πρέπει να είναι το Bixby-dedicated button.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − six =