αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο απλό τεστ για να βρεις τις ιδανικές ώρες που θα κάνεις posts στο Facebook (BINTEO)

Το απλό τεστ για να βρεις τις ιδανικές ώρες που θα κάνεις posts στο Facebook (BINTEO)

Την δική του τακτική, σχετικά με το πως μπορείς να βρεις τις ιδανικές ώρες για να κάνεις posts στο FB, παρουσιάζει σε ένα σύντομο βίντεο ο digital marketer και συνιδρυτής της Crazy Egg, Neil Patel. Οι συμβουλές απευθύνονται κυρίως βέβαια, σε αυτούς που έχουν FB Pages. Και θέλουν να έχουν μια καθημερινή ροή.

Είναι αλήθεια, ότι οι ώρες που ποστάρεις το οτιδήποτε παίζουν ρόλο. Δεν είναι το ίδιο να κάνεις μια ανάρτηση στις 17:00 το απόγευμα, και το ίδιο στις 3:00 το ξημέρωμα. Κάτι που φαίνεται άλλωστε και στα αναλυτικά στατιστικά, που μπορείς να δεις στην FB Page σου. Πότε όμως είναι η ιδανική ώρα τελικά; Η απάντηση είναι… ότι δεν υπάρχει μια ιδανική ώρα για όλους, όπως λέει ο Patel. Κάθε περίπτωση και κάθε κοινό είναι διαφορετικό.

Τι μπορείς να κάνεις: Ένα απλό τεστ. Θα βάλεις προγραμματισμένες αναρτήσεις στις εξής ώρες:

5:00
8:00
12:00
14:00
16:00
20:00

Στη συνέχεια θα τσεκάρεις τα στατιστικά σου. Θα δεις σε ποια ώρα υπήρξε η μεγαλύτερη ανταπόκριση. Έτσι, στη συνέχεια θα ποστάρεις κάθε ημέρα, γύρο από τη συγκεκριμένη ώρα. Σημείωση: Τα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα, οπότε θα πρέπει να κάνεις το τεστ και εκεί. Επίσης, σίγουρα παίζει ρόλο και το κάθε post, σαν περιεχόμενο. Όχι μόνο η ώρα. Άρα είναι καλό να κάνεις το τεστ μερικές φορές, μέχρι να έχεις πιο ασφαλή αποτελέσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =