αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λάνσαρε το «Ticket Offers» και σου βρίσκει εισιτήρια σε χαμηλές τιμές

Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λάνσαρε το «Ticket Offers» και σου βρίσκει εισιτήρια σε χαμηλές τιμές

Νέα υπηρεσία προσφοράς εισιτηρίων σε ελκυστικές τιμές εγκαινιάζει η ιστοσελίδα του αεροδρομίου της Αθήνας www.aia.gr.

Το Ticket Offers προσφέρει στον επισκέπτη της σελίδας του αεροδρομίου live ενημέρωση για ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές σε τιμές εισιτηρίων από τις αεροπορικές εταιρείες που πετούν προς / από την Αθήνα ή και χρησιμοποιούν την πόλη ως ενδιάμεσο σταθμό. Η νέα υπηρεσία φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το σύγχρονο ταξιδιώτη που αναζητά διαρκώς τρόπους να απλοποιεί και να βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία του στο σύνολό της.

Παράλληλα, μέσα από την ενότητα «Πτήσεις και Προορισμοί», ο επισκέπτης του site του αεροδρομίου έχει όπως πάντα πρόσβαση σε πληροφορίες πτήσεων σε πραγματικό χρόνο, στο δίκτυο απευθείας πτήσεων από την Αθήνα, στη νέα ενότητα δρομολογίων «Μέσω Αθήνας» και βέβαια, στο «Ticket Offers».

Το «Ticket Offers» αποτελεί επιπλέον, ακόμα ένα σημαντικό προωθητικό μάρκετινγκ εργαλείο του ΔΑΑ στη διάθεση των αεροπορικών εταιρειών που αναπτύσσουν το δίκτυό τους στην αγορά της Αθήνας, όπως σημειώνει το Newmoney.gr.

Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου με προσφορές από τις Emirates, Swiss, Blue Air, Royal Jordanian, Ryanair κ.α. Καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες προσφορές προσφέροντας στους χρήστες εύκολη και γρήγορη πλοήγηση καθόλο το 24ωρο. Σημειώνεται ότι οι τιμές των προσφορών αντιστοιχούν σε ταξίδια μετ’ επιστροφής και περιλαμβάνουν όλους τους σχετικούς φόρους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + fourteen =