αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι υπάρχει μέσα στο PlayStation VR (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι υπάρχει μέσα στο PlayStation VR (ΒΙΝΤΕΟ)

Το PlayStation VR εννοείται πως αυτή τη στιγμή είναι το πιο hot τεχνολογικό trend που υπάρχει στον κόσμο του gaming (κι όχι μόνο), καθώς όλοι θέλουν να γνωρίσουν τι έχει να προσφέρει η Sony στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, τo PlayStation VR είναι αδιαμφισβήτητα ένα μεγάλο στοίχημα για την βιομηχανία του gaming και σίγουρα θα κρίνει πολλά για το μέλλον του virtual reality. Για αυτό και εάν αναρωτιέστε τι κρύβει μέσα του το μικρό σας «εισιτήριο» για τον θαυμαστό κόσμο του VR, το iFixit δημιούργησε ένα teardown video, το οποίο φανερώνει τον εσωτερικό κόσμο του και το οποίο μας βοηθάει να ρίξουμε μια ματιά από τι αποτελείται το νέο εξελιγμένο τεχνολογικά gadget της ιαπωνικής εταιρείας.

To κράνος της Sony είναι λίγο πιο βαρύ από τα υπόλοιπα headsets του ανταγωνισμού, καθώς ζυγίζει κοντά στα 610 γραμμάρια. Ωστόσο, έχει πολύ μεγαλύτερο headband και έτσι επιτυγχάνει πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα και ευκολότερη προσαρμογή στο κεφάλι του χρήστη. Το θετικό είναι ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετή κόλλα στα περισσότερα εξαρτήματα του, κάτι που διευκολύνει την επισκευή του, ενώ μάλιστα όπως θα διαπιστώσετε και από το video που ακολουθεί η αποσυναρμολόγηση του είναι πραγματικά παιχνιδάκι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =