αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι συμβολίζει το «μυστήριο» σήμα της Tesla- Ο Elon Musk δίνει την απάντηση

Τι συμβολίζει το «μυστήριο» σήμα της Tesla- Ο Elon Musk δίνει την απάντηση

Το να οικοδομήσεις ένα brand είναι μια σύνθετη διαδικασία. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το σήμα που θα έχει η μάρκα σου. Αν δεν γίνει η κατάλληλα επιλογή, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει αρνητικά αποτελέσματα ή να είναι αδιάφορο. Το σήμα μιας εταιρίας, πρέπει να είναι κάτι χαρακτηριστικό, κάτι που να μένει στο μυαλό όλων.

Τα περισσότερα σήματα, μεταφέρουν άμεσα στο κοινό το τι ακριβώς είναι μια εταιρία. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Περιπτώσεις, δηλαδή, στις οποίες το σήμα συμβολίζει κάτι πιο εξειδικευμένο και μόνο ένα μέρος του κοινού μπορεί να καταλάβει με μια πρώτη ματιά τι αυτό σημαίνει.

Όπως ισχύει για παράδειγμα με το γνωστό σήμα της Tesla. Αλήθεια, πόσοι έχουν αναρωτηθεί τι συμβολίζει αυτό το «μυστήριο» πράγμα; Και δεν έχει να κάνει άμεσα με το γράμμα T, από το όνομα της Tesla, όπως ίσως υποθέτουν κάποιοι. «Είναι κάτι σαν ένας ηλεκτροκινητήρας» αποκάλυψε ο Elon Musk σε Tweet του. Εντάξει, με μια πιο καλλιτεχνική ματιά φυσικά. Όμως αυτό είναι: το σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας αναπαριστά έναν ηλεκτροκινητήρα.

Το οποίος με τη σειρά του συμβολίζει την καινοτομία και την ώθηση προς τα μπροστά. Μιλάμε λοιπόν για ένα logo που είναι έξυπνο. Όπως σημειώνει το inc.com, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα παρόμοιο σκεπτικό για το εμπορικό σήμα σας, αν είστε επιχειρηματίες. «Σκεφτείτε έξω από το κουτί. Και κάντε το λογότυπο σας, αποκλειστικά δικό σας», καταλήγει το αμερικανικό site.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =