αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι πρέπει να πεις όταν θες να συνδεθείς με κάποιον άγνωστο στο Linkedin

Τι πρέπει να πεις όταν θες να συνδεθείς με κάποιον άγνωστο στο Linkedin

Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια νέα επαγγελματική επαφή, στην εποχή μας. Όχι, δεν χρειάζεται να πας πόρτα- πόρτα. Μπορείς να κάνεις την νέα σου επαφή, από το laptop σου, χρησιμοποιώντας το Linkedin. Αλλά τι πρέπει να πεις σε έναν άγνωστο που θες να συνδεθείς μαζί του;

Οκ, είναι προφανές ότι πρέπει να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με επαγγελματικό τρόπο. Ότι θα έκανες πρόσωπο με πρόσωπο δηλαδή. Χρησιμοποίησε μια επαγγελματική φωτογραφία και απέφυγε τα emojis.

Το αμερικανικό Quartz, παραθέτει και τι ακριβώς πρέπει να πεις. Μην πας γύρω- γύρω. Μπες κατευθείαν στο θέμα. Πες ποιος είσαι. Ποια είναι η επαγγελματική εμπειρία και το background σου. Εξήγησε το γιατί θες να συνδεθείς με το συγκεκριμένο άτομο. Ποια είναι τα κοινά ενδιαφέροντα που θα θέλατε να συζητήσετε. Πως αυτή η σύνδεση μπορεί να έχει όφελος και για τις δύο πλευρές. Και φυσικά, ανέλυσε τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον άλλο.

Κάπως έτσι, έχει πιθανότητες να δημιουργήσεις μια καλή νέα επαφή. Και όπως έχουμε ξανά πει, το δίκτυο μπορεί να κάνει την διαφορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − fourteen =