αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι πρέπει να κάνετε με τους επενδυτές»: Ένας επενδυτής απευθύνεται στους startuppers

«Τι πρέπει να κάνετε με τους επενδυτές»: Ένας επενδυτής απευθύνεται στους startuppers

Συνήθως, οι startupper έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα όλη την ημέρα. Άλλωστε, δίνουν τον δικό τους αγώνα για να φτάσουν στην επιτυχία. Η επιτυχία όμως, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από ένα πράγμα: τη σχέση που θα αναπτύξουν με τους εκάστοτε επενδυτές. Αυτό εκτιμά τουλάχιστον ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Alan Glazen.

Η καλή συνεργασία με τους επενδυτές, είναι το «κλειδί» για να φτάσει στην κορυφή μια startup. «Αν δεν είστε διατεθειμένοι να ακούσετε ή από την άλλη πάτε απλά για να υποκύψετε σε αυτούς, θα αποτύχετε», λέει μεταξύ άλλων ο έμπειρος businessman. Ουσιαστικά, αυτό που εννοεί, είναι ότι οι startuppers πρέπει να πορεύονται σε μια μέση οδό, και να μην πηγαίνουν στα άκρα, είτε από την μια πλευρά, είτε από την άλλη.

Και συνεχίζει: «Η σχέση μεταξύ ενός επιχειρηματία και ενός επενδυτή, είναι μια εύθραυστη σχέση. Πρέπει να ακολουθήσετε τους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς μαζί σας».

Ο Alan Glazen πούλησε την διαφημιστική εταιρία που είχε για 35 χρόνια, όπως σημειώνεται σε άρθρο του CNBC. Και τώρα βρίσκεται… στην άλλη άκρη του τραπεζιού. Είναι επενδυτής. Και επενδύει σε startups και νέες επιχειρήσεις στην περιοχή του Cleveland, περιλαμβάνοντας ακόμα και μπαρ ή εστιατόρια. Μάλιστα, σαν επενδυτής αφήνει αρκετή ελευθερία στους ιδρυτές των νέων επιχειρήσεων στις οποίες βάζει χρήματα. Τους αφήνει να εφαρμόσουν το πλάνο και το όραμα που έχουν, και κάνει τις κινήσεις του μόνο όταν είναι απαραίτητο.

103876309-nup_172934_0041-1910x1000

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =