αρχικηVIRALΤι θα σπούδαζε, άραγε, ο Bill Gates αν ξεκινούσε σήμερα; Ο ίδιος έδωσε την απάντηση

Τι θα σπούδαζε, άραγε, ο Bill Gates αν ξεκινούσε σήμερα; Ο ίδιος έδωσε την απάντηση

Μπορεί να ξεκίνησε τη διαδρομή του πριν από πολλά χρόνια, όμως σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής του ο Bill Gates παρακολουθεί τις τεχνολογικές και επιχειρηματικές εξελίξεις, πολύ στενά. Δεν είναι τυχαίο, ότι αν ξεκινούσε σήμερα τη διαδρομή του, θα σπούδαζε κάτι πολύ σύγχρονο.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο Twitter. Όπως είπε, θα σπούδαζε κάτι σχετικό με την τεχνητή νοημοσύνη, την ενέργεια ή τις βιοεπιστήμες. Ο Gates θεωρεί ότι τα εν λόγω πεδία έχουν πολλές προοπτικές και όποιος ασχοληθεί με αυτά, μπορεί να δημιουργήσει σπουδαία πράγματα.

Όπως σημειώνει το Business Insider, οι ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας και οικονομίας συμφωνούν ότι θα υπάρξουν βαθιές αλλαγές τα επόμενα 20 χρόνια στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιήσουν τα εργοστάσια τους, τα εργοτάξια και την λιανική πώληση.

Την ίδια στιγμή, θα αλλάξουν όλα όσα ξέρουμε στην ενέργεια. Ο Gates έχει προβλέψει ότι η ανθρωπότητα θα βιώσει το “ενεργειακό θαύμα” μέσα στα επόμενα 15 χρόνια. Οι ανανεώσιμες πηγές θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επίσης, η αμερικάνικη αγορά βιοτεχνολογίας αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, καθώς οι ιδιωτικές επιχειρήσεις αγωνίζονται να αναπτύξουν πιο έξυπνα φάρμακα και επιλογές θεραπείας για ανθεκτικά στα αντιβιοτικά βακτηρίδια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + eighteen =