αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤι θα έλεγες να «μάθεις την δουλειά» σε έναν κολοσσό; Η Google ανακοίνωσε θέσεις πρακτικής άσκησης στην Αθήνα

Τι θα έλεγες να «μάθεις την δουλειά» σε έναν κολοσσό; Η Google ανακοίνωσε θέσεις πρακτικής άσκησης στην Αθήνα

Είναι ίσως ένα όνειρο για πολλούς νέους: Να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους διαδρομή από μια μεγάλη εταιρία που αποτελεί ταυτόχρονα και έναν δημοφιλή εργοδότη. Τώρα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. ‘Η έστω μπορείς… να δοκιμάσεις τις δυνατότητες σου. Η Google ανακοίνωσε νέες θέσεις πρακτικής, για το 2019. Με τις αιτήσεις να έχουν ανοίξει.

Συγκεκριμένα, η Google αναζητά πρακτικάριους στα πεδία: GMS Sales and Operations, Large Customer Sales, Google Cloud και Marketing. Το deadline για τις αιτήσεις είναι στις 29 Οκτωβρίου 2018. Ενώ η εταιρία θα μπορεί να σε καλέσει για job interview από τον Νοέμβριο του 2018 ως τον Απρίλιο του 2019. Η εταιρία θα επιλέξει το τμήμα που θα τοποθετηθεί ο εκάστοτε πρακτικάριος, με βάση το εκπαιδευτικό του background και τα skills του.

Σημειώνεται, ότι η Google μπορεί να σε τοποθετήσει και σε γραφεία τα οποία διαθέτει σε άλλες χώρες, πέρα από την Ελλάδα.Η Αθήνα είναι πάντως μέσα στην λίστα που ανακοίνωσε ο τεχνολογικός κολοσσός. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες και κάντε την αίτηση σας στην επίσημη φόρμα της Google.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =