αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤελικά, το Nokia 6 μπορεί να μην κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα

Τελικά, το Nokia 6 μπορεί να μην κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα

Κάποιοι μπορεί να ενθουσιάστηκαν και άλλοι να μην εντυπωσιάστηκαν, αλλά η επιστροφή της Nokia στην αγορά των smartphones αποτελεί γεγονός. Το comeback έγινε με το Nokia 6, το οποίο κυκλοφορεί από την HMD Global.

Πέρα από την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του smartphone, όπου οι γνώμες διίστανται, αυτό που σίγουρα δεν άρεσε σε όλους είναι το γεγονός ότι η κυκλοφορία του Nokia 6 περιορίζεται μόνο στην Κίνα. Οι πωλήσεις ξεκινούν από σήμερα και οι Κινέζοι μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους έναντι 250 δολαρίων. Η HMD είχε εξηγήσει ότι επέλεξε την αγορά της Κίνας καθώς έχει τεράστιο αριθμό χρηστών smartphones (593 εκατ. αναμένονται το 2017) και ότι είναι μια αγορά όπου οι χρήστες εκτιμούν την καλή ποιότητα σε συνδυασμό με το premium design.

Όπως λέει το Techblog.gr, είναι όμως πιθανό το κινητό να μην διατεθεί μόνο για την αγορά της Κίνας, αλλά να ετοιμάζεται η διεθνής έκδοση. Αυτό προκύπτει από την Bluetooth πιστοποίηση που πήρε το μοντέλο με κωδική ονομασία TA-1003 και το οποίο εμφανίζεται μαζί με το TA-1000 (που είναι το αρχικό). Θεωρείται πως αυτή ίσως είναι η έκδοση για την παγκόσμια αγορά, που μπορεί να εμφανιστεί στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη.

Το Nokia 6 μπορεί να μην είναι από τις πιο δυνατές συσκευές αυτή τη στιγμή, αλλά πολλοί θα ήθελαν να δουν την κυκλοφορία του εκτός Κίνας. Έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών 2.5D ανάλυσης 1080×1920 (FHD) και προστασία από Gorilla Glass. Φορά επεξεργαστή Snapdragon 430 με οκταπύρηνη CPU και Adreno 505 GPU. Διαθέτει μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα στην πλάτη είναι 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και PDAF laser auto focus. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel με διάφραγμα f/2.0. Η μπαταρία είναι 3000mAh με Quick Charge 3.0.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =