αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public συνεχίζουν να αναζητούν εργαζομένους… για 1 μήνα (και με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ)

Τα Public συνεχίζουν να αναζητούν εργαζομένους… για 1 μήνα (και με πτυχίο ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ)

Ο Σεπτέμβριος και το άνοιγμα των σχολείων πλησιάζουν. Έτσι τα Public, συνεχίζουν να αναζητούν εργαζομένους… με σύμβαση ενός μήνα, για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες εκείνης της περιόδου. Είναι ένα θέμα στο οποίο είχε αναφερθεί το It’s Possible από τον περασμένο Ιούλιο. Τότε που η γνωστή αλυσίδα, με post στην FB Page της, έκανε γνωστό ότι ψάχνει εργαζομένους «για την περίοδο έναρξης της σχολικής χρονιάς». Ενώ κάτω από την εν λόγω ανάρτηση, ακολούθησε το σχετικό τρολάρισμα από αρκετούς χρήστες.

Μπαίνοντας τώρα στο επίσημο site των Public, υπάρχει ακόμα η αγγελία που μιλά για πρόσληψη εποχικών εργαζομένων με σύμβαση ενός μήνα. Μάλιστα, η εταιρία σημειώνει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ΑΕΙ, ΤΕΙ ή ΙΕΚ.

Ακόμα, η γνωστή αλυσίδα επισημαίνει ότι έχει λάβει συνολικά 4 διακρίσεις στο κομμάτι του ανθρωπίνου δυναμικού. Θυμηθείτε ΕΔΩ, τι γράφαμε πριν λίγο καιρό για τα βραβεία στην Ελλάδα.

«Για την ομάδα μας αναζητούμε άτομα με πάθος, ευγένεια και χαμόγελο!» τονίζουν τα Public, κάτω από την συγκεκριμένη αγγελία.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, η εταιρία αυτή την περίοδο, όπως βλέπουμε στο site της, αναζητά και άλλους εργαζομένους. Τόσο για τα κεντρικά γραφεία της, όσο και για καταστήματα. Εκεί, δεν ξεκαθαρίζεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης που θα υπογράψουν αυτοί που θα επιλεχθούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =