αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Public πόσταραν Powerbank σε… εκπληκτική προσφορά, αλλά οι χρήστες τους τρόλαραν

Τα Public πόσταραν Powerbank σε… εκπληκτική προσφορά, αλλά οι χρήστες τους τρόλαραν

Για μια ακόμα φορά τα Public δημιούργησα μια «ειδική προσφορά» σε προϊόν τους, από αυτές που διαρκούν για 1 ημέρα. «Μόνο για σήμερα Κυριακή βρες το powerbank Belkin με μεγάλη χωρητικότητα 10.000mAh που θα σου προσφέρει πλήρη φόρτιση όταν θα τη χρειαστείς. Σε ειδική τιμή 49,99€ από αρχική 89€!» σημειώνει η γνωστή αλυσίδα, στο σχετικό ποστ στο Facebook.

Η έκπτωση στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όντως σημαντική, ωστόσο φαίνεται ότι… δεν έπεισε αρκετούς χρήστες, οι οποίοι γρήγορα σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση, με εμφανή διάθεση για τρολάρισμα. «Για να κοστίζει 50€ θα πρέπει να κάνει και καφέδες λογικά», λέει με νόημα ένας χρήστης. «10.000mAh με 12€ της xiaomi αγόρασα εγώ. Κριμα public… Έχω πάρει πολύ καλές προσφορές από σένα αλλά τώρα βλέπω ότι μας κοροϊδεύεις», τονίζει ένας άλλος. «Τέτοια ευκαιρία??? Δεν το πιστεύω!», γράφει ειρωνικά κάποιος άλλος.

Τα περισσότερα σχόλια χρηστών, εστίαζαν στον γεγονός ότι με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, μπορείς να βρεις φθηνότερο PowerΒank, άρα η εν λόγω προσφορά, μάλλον δεν είναι και πολύ συμφέρουσα.

Το It’s Possible έκανε την σχετική αναζήτηση, στο γνωστό site σύγκρισης τιμών Skroutz. Όπως προκύπτει, αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις στην αγορά PowerBanks από διάφορες κατασκευάστριες εταιρίες, με χωρητικότητα 10000mAh (σαν αυτή που είχε το προϊόν των Public), με τις τιμές να ξεκινούν μόλις από τα 9,30 ευρώ. Μάλιστα, με τιμές χαμηλότερες από αυτές που είχε το προϊόν των Public, μπορείς να βρεις επίσης PowerBanks με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι οι χρήστες καλό είναι να κάνουν μια έρευνα και μια σύγκριση τιμών, πριν καταλήξουν στην αγορά ενός προϊόντος.

Για να μην σε τρομάζει η χαμηλή μπαταρία στο κινητό! Μόνο για σήμερα Κυριακή βρες το powerbank Belkin με μεγάλη χωρητικό…

Posted by Public on Sonntag, 11. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =