αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι για τα χρήματα»: Ένας εκατομμυριούχος εξηγεί

«Τα 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι για τα χρήματα»: Ένας εκατομμυριούχος εξηγεί

Ο Grant Cardone γνωρίζει πολύ καλά το πως να βγάζει και να διαχειρίζεται χρήματα. Ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, έχει ιδρύσει 5 εταιρίες, ενώ κέρδισε το πρώτο του εκατομμύριο δολάρια, πριν γίνει 30 χρονών.

«Υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι για τα χρήματα», λέει στο CNBC, ο Grant Cardone.

«Νούμερο ένα: Πως θα κερδίσω χρήματα. Νούμερο δύο: Πως θα διατηρήσω αυτά τα χρήματα. Νούμερο τρία: Πως θα πολλαπλασιάσω τα χρήματα μου», τονίζει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Η οικοδόμηση του πλούτου απαιτεί 3 βήματα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν την απάντηση στο τρίτο ερώτημα, χωρίς να ξέρουν τις απαντήσεις για το πρώτο και το δεύτερο. «Όλοι θέλουν να γνωρίζουν το πως θα πολλαπλασιάσουν τα λεφτά τους, αλλά δεν γνωρίζουν καταρχήν πως να βγάλουν τα χρήματα», σημειώνει ο Cardone.

Πρώτα από όλα, πρέπει να εστιάζουμε στο πως να έχουμε έσοδα. Γίνεσαι πλούσιος επειδή παράγεις έσοδα και όχι γιατί επενδύεις συνεχώς σε ένα project. Στη συνέχεια, μόλις αποκτήσετε κάποια καλά χρήματα, για να τα διατηρήσετε θα είναι χρήσιμο να τα τοποθετήσετε σε ένα λογαριασμό και… να μην τα αγγίζετε. Πάντα πρέπει να υπάρχουν κάποια χρήματα στην άκρη.

Και πάμε στο τρίτο ερώτημα: Πως μπορούν να πολλαπλασιαστούν τα χρήματα. Μέσω των επενδύσεων, λέει ο Cardone. «Οι επενδύσεις είναι… το Άγιο Δισκοπότηρο, για να γίνεις εκατομμυριούχος. Πρέπει να κερδίζεις περισσότερα χρήματα επενδύοντας, και όχι από την εργασία σου» εκτιμά ο επιχειρηματίας. Το να γίνεις εκατομμυριούχους δεν είναι μια απλή διαδικασία, ξεκαθαρίζει ο Cardone. Και τι πρέπει να κάποιος; Για αρχή, ας εστιάσει στο βήμα νούμερο ένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =