αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 3 είδη των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων. Μήπως να ακολουθήσεις κάποιον από αυτούς τους δρόμους;

Τα 3 είδη των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων. Μήπως να ακολουθήσεις κάποιον από αυτούς τους δρόμους;

Βλέπουμε ανθρώπους να γίνονται πολύ πλούσιοι. Αρκετοί από αυτούς είναι διάσημοι σε όλο τον κόσμο. O Bill Gates, o Mark Zuckerberg, o Jeff Bezos, o Sundar Pichai. Δεν έχουν ακολουθήσει όλοι οι πλούσιοι άνθρωποι τους ίδιους δρόμους. Ναι, έφτασαν στο ίδιο προορισμό, αλλά η διαδρομή μπορεί να είναι διαφορετική.

Ο Tom Corley είναι συγγραφέας. Για τις ανάγκες του βιβλίου του «Rich Habits» μελέτησε τις ζωές 233 εκατομμυριούχων για 5 χρόνια. Κατέληξε σε αρκετά συμπεράσματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ένα από αυτά είναι το εξής: Υπάρχουν 3 είδη πλουσίων.

1# Ο αποταμιευτής

2# Ο επιχειρηματίας

3# Το στέλεχος

Τι κάνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, για να φτάσουν στον στόχο τους; Προσπαθούν αν ξεχωρίσουν από όλους τους υπόλοιπους, με κάθε τρόπο. Προσπαθούν να γίνουν experts σε ένα πεδίο ή μαθαίνουν δεξιότητες που δεν έχουν οι άλλοι. Κοιτούν να βελτιώνουν τον εαυτό τους συνεχώς. Κάνουν και πιο απλά πράγματα: Παίρνουν τηλέφωνα, απλά για να πουν ένα «Γεια» ή χρόνια πολλά. Για να δημιουργούν καλές σχέσεις. Θέλουν να έχουν επαφές, ειδικά με τους influencers στο εκάστοτε πεδίο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =