αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα 20 tips για να αναπτύξεις οργανικά το προσωπικό σου brand μέσω Instagram

Τα 20 tips για να αναπτύξεις οργανικά το προσωπικό σου brand μέσω Instagram

Μόλις πριν λίγες ημέρες, γράφαμε εδώ στο It’s Possible για τις 4 βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, έτσι ώστε να βγάλεις τα πρώτα σου 1.000 δολάρια (ή τα αντίστοιχα ευρώ), μέσω Instagram. Τώρα θα το πάμε ένα βήμα πιο κάτω. Στο γράφημα που θα δείτε, παρουσιάζονται τα 20 tips για να αναπτύξεις οργανικά το brand σου μέσω του ίδιου κοινωνικού δικτύου.

Η δύναμη του Instagram είναι μεγάλη. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολύ μεγάλες εταιρίες, όπως η H&M, τα Starbucks ή η Ferrari το χρησιμοποιούν έντονα, και έχουν πάρα πολλούς ακολούθους. Για να αναπτύξεις το brand σου μέσω Instagram, πρέπει καταρχήν να έχεις καλό περιεχόμενο, το οποίο σχετίζεται με το πεδίο σου. Το ιδανικό είναι να κάνεις 1 post κάθε ημέρα. Βάλε και τα hashtags φυσικά, για να σε «δουν» και χρήστες που δεν σε ακολουθούν. Φτιάξε όμως και δικά σου μοναδικά hastags, που θα παραπέμπουν στο brand σου.

Είναι επίσης χρήσιμο, να κοινοποιείς τις αναρτήσεις σου και σε άλλα social media. Επίσης, κάνε preview των νέων προϊόντων σου, στους ακολούθους που έχεις. Αν μπορείς, βρες και κάποιους influencers έτσι ώστε να συνδεθείς και να αλληλεπιδράσεις μαζί τους. Μη ξεχνάς να αλληλεπιδράς και με το δικό σου κοινό, απαντώντας σε σχόλια τους. Δες όλα τα tips, στο παρακάτω γράφημα της Market Inspector.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1510769955_brand-instagram.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − nineteen =