αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα 15 σημάδια που δείχνουν ότι, ίσως, θα γίνεις δισεκατομμυριούχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 15 σημάδια που δείχνουν ότι, ίσως, θα γίνεις δισεκατομμυριούχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Bill Gates, Mark Zuckerberg, Warren Buffett. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Είναι δισεκατομμυριούχοι. Ακολούθησαν την δική τους διαδρομή, και έφτασαν στην απόλυτη επιτυχία. Δεν είναι εύκολο να το κάνει ο καθένας. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν… να προβλέψεις το μέλλον. Αυτό τουλάχιστον λέει το αμερικανικό Alux.com. Σε βίντεο που δημιούργησε, παραθέτει τα 15 σημάδια που δείχνουν ότι ίσως θα γίνεις δισεκατομμυριούχος.

Μήπως, για παράδειγμα, έχεις μια tech εταιρία η οποία διπλασιάζει τα έσοδα της κάθε 6 μήνες, εδώ και 5 χρόνια; Μήπως έχεις στην κατοχή σου κάποια premium περιοχή ή/και ακίνητα πάνω σε αυτή; Μήπως έχεις τις γνώσεις να αναπτύξεις και να λειτουργήσεις ένα project τεχνητής νοημοσύνης; Μήπως έχεις την ικανότητα να πάρεις μια Luxury υπηρεσία ή προιον και να το κάνεις προσιτό στον καθένα;

Είναι μόνο μερικά από τα σημάδια που δείχνουν ότι ίσως θα γίνεις δισεκατομμυριούχος. Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο, μέχρι να συμβεί. Δες όλη τη λίστα στο παρακάτω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =