αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα χαλάκια των ΙΚΕΑ εμφανίστηκαν στο Game Of Thrones. Και η γνωστή αλυσίδα έφτιαξε μια επική διαφημιστική καμπάνια

Τα χαλάκια των ΙΚΕΑ εμφανίστηκαν στο Game Of Thrones. Και η γνωστή αλυσίδα έφτιαξε μια επική διαφημιστική καμπάνια

Το γεγονός ότι τα χαλάκια των IKEA έκαναν την εμφάνισή τους στο Game of Thrones εκμεταλλεύτηκε η Σουηδική εταιρεία ειδών σπιτιού για να πουλήσει χαλάκια, επιστρατεύοντας μια υψηλή δόση χιούμορ!

Πριν από κάποια επεισόδια, η ΙΚΕΑ παρατήρησε ότι τα ρούχα που φοράει η φρουρά του Nightswatch, αλλά και άλλοι πρωταγωνιστές για να ζεσταθούν, τώρα που ήρθε ο χειμώνας, είναι χαλάκια που ανήκαν στη συλλογή τους.

Οι υπεύθυνοι κοστουμιών ήθελαν να φτιάξουν τα γουναρικά του Τζων Σνόου και της παρέας τους να μοιάζουν αληθοφανή χωρίς όμως να επενδύσουν σε δέρμα. Έτσι, επισκέφτηκαν ένα κατάστημα ΙΚΕΑ να κάνουν τη δουλειά τους και να τροποποιήσουν τα χαλάκια.

Η ΙΚΕΑ δεν έχασε την ευκαιρία και ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία που παραθέτουμε παραπάνω, αναφέροντας: «Η νύχτα έρχεται, και τώρα η φρουρά μου ξεκινά…Το πιστό χαλάκι SKOLD – όπως φοριέται από την Night’s Watch των ΙΚΕΑ».

Και δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά έφτιαξαν κι ένα φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης, όπως αρμόζει σε κάθε προϊόν ΙΚΕΑ. Έτσι πλέον, ο καθένας μπορεί να φορέσει ένα χαλάκι ΙΚΕΑ σωστά, όπως ο Τζων Σνόου.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =