αρχικηVIRALΤα φώτα Neon είναι η νέα μόδα στην διακόσμηση των σπιτιών. Και ήδη τα social medial μιλούν για αυτά

Τα φώτα Neon είναι η νέα μόδα στην διακόσμηση των σπιτιών. Και ήδη τα social medial μιλούν για αυτά

Δημιουργεί ατμόσφαιρα αλλά και διαμορφώνει την πρώτη και πιο σημαντική εντύπωση μπαίνοντας σε έναν χώρο. Είναι καθοριστικός παράγοντας που ρυθμίζει την διάθεση και έχει την δύναμη να αναδείξει το στιλ του σπιτιού ή και να το «καταπιεί». Ωστόσο ακόμα και στο κεφάλαιο φώτα προκύπτουν συνεχώς νέες τάσεις. Αυτήν την φορά η τάση που βλέπουμε συνεχώς και είναι πολύ δημοφιλής και στα κοινωνικά δίκτυα- λογικό αφού είναι τόσο εντυπωσιακή- είναι τα neon lights!

Όπως διαβάζουμε στο Bovary.gr, οι φωτεινές επιγραφές είναι hot στη διακόσμηση του σπιτιού και αποπνέουν μοντέρνο και νεανικό στιλ ενώ ταιριάζουν στα περισσότερα σύγχρονα διαμερίσματα και όχι μόνο. Λέξεις, φράσεις, έξυπνα μηνύματα και σύμβολα χαρίζουν παιχνιδιάρικο φως το βράδυ, σας δίνουν κίνητρο και σας φτιάχνουν την διάθεση όλη την μέρα. Ροζ, μπλε, πράσινα, κίτρινα, τα neon φώτα εκτός από pop χρώμα και λάμψη, θα δημιουργήσουν ενδιαφέρον σε όποιον χώρο κι αν τοποθετηθούν. Στο καθιστικό, στο υπνοδωμάτιο, στην είσοδο, στο παιδικό δωμάτιο, ταιριάζουν παντού και μπορούν να εκφράσουν αυτό που σκέφτεσαι ή αγαπάς με τον πιο fun τρόπο και να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Πάνω από τον καναπέ ή το κρεβάτι ακόμα και στην τραπεζαρία, σε μίνιμαλ ή χώρους με arty αισθητική όπου το χρώμα κυριαρχεί, το trend είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους! Δείτε τα σαν μοντέρνα τέχνη στον τοίχο με φως! Μια neon επιγραφή είναι εύκολη στην τοποθέτηση και οικονομική, ενώ μπορείς να την φτιάξεις μόνη σου όπως ακριβώς την φαντάστηκες. Λέξεις όπως love, joy, music, relax, home αλλά και ευφάνταστα quotes πρωταγωνιστούν. Πάρε ιδέες και τόλμησε να υιοθετήσεις την τάση στο σπίτι σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =