αρχικηVIRALΤα ΙΚΕΑ λανσάρουν ένα πολυμορφικό τραπέζι, που μοιάζει ιδανικό για μικρούς χώρους (ΦΩΤΟ)

Τα ΙΚΕΑ λανσάρουν ένα πολυμορφικό τραπέζι, που μοιάζει ιδανικό για μικρούς χώρους (ΦΩΤΟ)

Μικρός χώρος, μεγάλη φαντασία. Η διακόσμηση ενός σπιτιού λίγων τετραγωνικών μπορεί να γίνει μια πολύ δημιουργική διαδικασία.

Η λειτουργικότητα θα πρέπει η βασική προτεραιότητα στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων.

Με άλλα λόγια, κάθε έπιπλο ή αντικείμενο που βρίσκεται στο σπίτι θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο ρόλο και χρησιμότητα αλλιώς δεν μπορεί να έχει θέση πουθενά. Πολλές φορές, ο παρορμητισμός και το «σε τιμή ευκαιρίας» μας οδηγούν σε αγορές που λίγο μετά μετανιώνουμε.

Το ΙΚΕΑ είναι ανεξάντλητη πηγή ιδεών για τη διακόσμηση του σπιτιού μας και μας προτείνει λύσεις που μακροπρόθεσμα αποδεικνύονται σωτήριες για την καθημερινότητά μας και τον τρόπο που ζούμε, όπως σημειώνει το Bovary.gr.

Τον Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμο στα ΙΚΕΑ ένα πολυχρηστικό και πολυλειτουργικό τραπέζι που μπορεί να αλλάξει το χώρο και να κάνει τη διαφορά.

Ιδανικό για μικρούς χώρους που διψούν για πρακτικές λύσεις. Ενα τραπέζι, με τραπέζια «που έχουν φωλιάσει» μέσα του (το τραπέζι έχει την κωδική ονομασία «Granboda nest tables») είναι το έπιπλο που μπορεί αυτή τη χρονιά να γίνει το αγαπημένο σου. Στο τραπέζι μπορούν να χωρέσουν άλλα δύο τραπεζάκια (σε γκρι τόνους) και μάλιστα το τρίτο έχει το ρόλο συρταριού -με έξτρα χωρητικότητα-.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =