αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα δύσκολα… της επιχειρηματικότητας: Όταν Zuckerberg και Priscilla έκαναν συμφωνία να περνούν 100 λεπτά μαζί ανά εβδομάδα

Τα δύσκολα… της επιχειρηματικότητας: Όταν Zuckerberg και Priscilla έκαναν συμφωνία να περνούν 100 λεπτά μαζί ανά εβδομάδα

Όσοι είναι επιχειρηματίες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα ωράρια είναι ιδιαίτερα πιεστικά. Δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ αρκετός χρόνος για να περάσεις με φίλους, ερωτικούς συντρόφους, οικογένεια. ‘Η γενικότερα να κάνεις δραστηριότητες εκτός δουλειάς.

Τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχαν (και ενδεχομένως έχουν) οι διάσημοι επιχειρηματίες. Όπως ο Mark Zuckerberg. Ο ιδρυτής του Facebook μπήκε στα δύσκολα από πολύ νωρίς, αφού δημιούργησε το διάσημο κοινωνικό δίκτυο σε ηλικία μόλις 19 ετών. Δεν είναι από τους ανθρώπους που ξυπνούν πριν τις 8-9 το πρωί. Ωστόσο, εργάζεται πολλές ώρες- και ακούγεται λογικό.

Την σημερινή σύζυγο του, Priscilla Chan, τη γνώρισε όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της «εκτόξευσης» τους. Οι δυό τους αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κοινά ζευγάρια, αν ο ένας από τους δύο είναι επιχειρηματίας. Με απλά λόγια: πολύ περιορισμένος χρόνος για δραστηριότητες.

Τι έκαναν τότε; Σύμφωνα με τους New York Times, στην αρχή της σχέση τους, είχαν υπογράψει μια «συμφωνία» η οποία προέβλεπε ότι θα περνούν τουλάχιστον 100 λεπτά μαζί την εβδομάδα. Όχι όμως στο γραφείο τους Zuckerberg, ούτε στο διαμέρισμα του. Μάλλον, η Priscilla Chan υποψιαζόταν, ότι αν βρισκόταν σε σπίτι ή γραφείο ο Zuckerberg, θα είχε πάντα μαζί του… κάποιο laptop ανοιχτό, κάπου τριγύρω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 3 =