αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τα βήματα του γίγαντα»: Δωρεάν σεμινάριο βασισμένο στο βιβλίο του Tony Robbins, θα πραγματοποιηθεί στα Public Συντάγματος

«Τα βήματα του γίγαντα»: Δωρεάν σεμινάριο βασισμένο στο βιβλίο του Tony Robbins, θα πραγματοποιηθεί στα Public Συντάγματος

Βιωματικό σεμινάριο με αφορμή το νέο βιβλίο του κορυφαίου Tony Robbins “Τα βήματα του Γίγαντα”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο Public Cafe, στο Σύνταγμα, και ώρα 21:00. Θα παρουσιάσει η Μαρέα Λαουτάρη.

Η Μάρεα Λαουτάρη Life & Business Coach, Strategic Interventionist μέσα από μια δυναμική 2ωρη βιωματική παρουσίαση μοιράζεται μαζί μας:

• Απλές τεχνικές επιτυχίας του Tony Robbins

• Συμβουλές για καλύτερες σχέσεις

• Από την θεωρία στην πράξη

• 3 βήματα για την αλλαγή

• Αύξηση της ενέργειας μας

Σε τι ωφελεί η έμπνευση αν δεν οδηγεί σε δράση;

Βασιζόμενος στις αποτελεσματικότερες τεχνικές και στρατηγικές που προσφέρονται στο βιβλίο “Τα βήματα του Γίγαντα“, ο διάσημος συγγραφέας Tony Robbins σας προσφέρει καθημερινή έμπνευση και προτείνει ασκήσεις που θα σας προτρέψουν να κάνετε γιγαντιαία βήματα προόδου στην ποιότητα της ζωής σας.

Από την απλή δύναμη της λήψης αποφάσεων μέχρι τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία που μπορούν να επαναπροσδιορίσουν την ποιότητα των σχέσεων, των οικονομικών, της υγείας και των συναισθημάτων σας, ο Robbins σας δείχνει πώς να αποκομίσετε τα μέγιστα αποτελέσματα επενδύοντας τον ελάχιστο χρόνο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο events@public.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + sixteen =