αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον θαυματουργό κύριο Zuckerberg

Τέσσερα πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον θαυματουργό κύριο Zuckerberg

Η ιστορία του Mark Zuckerberg είναι λίγο- πολύ γνωστή. Πρόκειται για τον άνθρωπο που στα 19 του, το 2004, δημιούργησε το Facebook και κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία. Σήμερα, στα 32 του, είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο.

Τώρα όμως θα δούμε κάποια άλλα στοιχεία, λιγότερα γνωστά, για τον Mr Facebook. Έτσι όπως τα παραθέτει σε άρθρο του το αμερικανικό Entrepreneur.com. Δες παρακάτω, 4 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον Mark Zuckerberg.

1- Αρνήθηκε να πουλήσει το Facebook σε αρκετές περιπτώσεις: Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πολλοί «γίγαντες» ενδιαφέρθηκαν να αγοράσουν το FB, από τα πρώτα στάδια της λειτουργίας του. Ανάμεσα τους οι MySpace, Viacom, Yahoo, NBC, Microsoft και Google. Ο Zuckerberg είπε όχι σε όλους.

2- Έχει Twitter: Ναι, ο ιδρυτής του Facebook έχει προφίλ στο Twitter. Αλλά δεν είναι πολύ ενεργός σε αυτό. Έχει κάνει μόλις 19 αναρτήσεις από το 2009.

3- Χρησιμοποιεί τρικ για να μοιάζει… ψηλότερος στις φωτογραφίες: Ο Zuckerberg έχει ύψος 1,71. Δεν μιλάμε δηλαδή για κάποιον πολύ ψηλό άνθρωπο. Ωστόσο, στις περισσότερες φωτογραφίες καταφέρνει να δείχνει ψηλότερος. Και αυτό διότι χρησιμοποιεί απλά τρικς. Για παράδειγμα, πολλές φορές στέκεται πιο κοντά στην κάμερα από τους άλλους. Ενώ συνήθως στέκεται με τους ώμους όρθιους και το στέρνο προς τα έξω.

4- Αρκετοί άνθρωποι τον βοηθούν να διαχειρίζεται το FB Profile του: Δεν τα κάνει όλα μόνος. Συνολικά 12 άνθρωποι τον βοηθούν στη διαχείριση του FB Profile του. Τσεκάρουν σχόλια, κάνουν αναρτήσεις και τραβάνε τις φωτο που βλέπουμε να αναρτώνται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 5 =