αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣχεδόν δύο βασικούς μισθούς αναμένεται να κοστίζει η ειδική έκδοση του Galaxy S8

Σχεδόν δύο βασικούς μισθούς αναμένεται να κοστίζει η ειδική έκδοση του Galaxy S8

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του Galaxy S8 με 128GB αποθηκευτικό χώρο και τιμή η οποία θα φτάνει σχεδόν στα 1000 δολάρια. Η Samsung θα παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα λογικά τον επόμενο μήνα στην Νέα Υόρκη, όπου και θα γίνει το ειδικό event.

Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο ότι η Κορεάτικη εταιρεία θα κυκλοφορήσει μια ειδική έκδοση του Samsung Galaxy S8, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές στην Ασία, όπως την Κίνα και την Νότιο Κορέα. Σήμερα μαθαίνουμε ότι η έκδοση αυτή θα έχει 6GB RAM ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 64 ή 128 GB. Η έκδοση με τα 128GB εσωτερικής μνήμης θα κοστίζει 940 δολάρια, ενώ αυτή με τα 64GB θα κοστίζει λίγο λιγότερο, στα 885 δολάρια.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτή η έκδοση κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Σίγουρα το κόστος της συσκευής θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την λήψη αυτής της απόφασης, αφού ίσως δεν υπάρχει μεγάλο κοινό που θα πλήρωνε μια τέτοια τιμή στην Ευρώπη και την Αμερική. Η Samsung σίγουρα θα επιλέξει να δώσει βάση σε αγορές που η συγκεκριμένη έκδοση θα πουλήσει περισσότερο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 6 =