αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣυγνώμη ζήτησε ο Gary Vaynerchuk για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγνώμη ζήτησε ο Gary Vaynerchuk για τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα σύντομο βίντεο το οποίο ανέβασε στο Twitter, ο Gary Vaynerchuk ζήτησε συγνώμη για τους πρόσφατους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που έκανε προς τους Έλληνες. «Ελπίζω να μην υπήρξε σύγχυση» τονίζει, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, συμπληρώνοντας: «Δεν φαντάστηκα ότι κάποιοι θα το πάρουν τόσο σοβαρά». Εξηγώντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να στοχοποιήσει ένα ολόκληρο Έθνος ή μια χώρα.

Μάλιστα, ο γνωστός businessman χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «tongue in cheek» για τις επίμαχες φράσεις του. Θέλοντας ουσιαστικά να πει ότι τα λεγόμενα του δεν πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, με την κυριολεκτική τους έννοια. Μέσα από το βίντεο, ο Vaynerchuk ξεκαθαρίζει ότι λυπάται για όλο το σκηνικό που δημιουργήθηκε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε event στο Όσλο της Νορβηγίας και εκεί μίλησε με ιδιαίτερα υποτιμητικό τρόπο για τους Έλληνες.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης με το κοινό, ο Vaynerchuk ερωτήθηκε για το αν σκοπεύει να επενδύσει και να επεκταθεί επιχειρηματικά στις Σκανδιναβικές χώρες. Ο ίδιος μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τις εν λόγω χώρες, είπε ότι τις παρακολουθεί με ενδιαφέρον και θα ήθελε να έχει επιχειρηματική παρουσία εκεί, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Εξήγησε, ότι κατά την γνώμη του υπάρχουν αρκετές περιοχές στον κόσμο, όπου οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά. Όπως στην Νέα Υόρκη ή σε κάποια ευρωπαϊκά μέρη. Και μπορούν να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Κάπου εκεί, ήρθε η αναφορά στην Ελλάδα. Με τον Gary Vaynerchuk να λέει ότι από την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποια μέρη «σαν την Ελλάδα, όπου οι άνθρωποι δεν δουλεύουν καθόλου». Λέγοντας επίσης τον χαρακτηρισμό «shit» και την φράση «είστε losers». Στη συνέχεια μίλησε πάλι για την Σκανδιναβικές χώρες, λέγοντας ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα μυαλά και επιχειρήσεις εκεί. Τονίζοντας πάντως, ότι σε βάθος χρόνου θέλει να επενδύσει σε πολλά μέρη στον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − thirteen =