αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣτην Εμπορική έκθεση Styl Kabo στην Τσεχία, ταξιδεύουν 13 νέοι Έλληνες σχεδιαστές, με αποστολή του «The Fashion Gate»

Στην Εμπορική έκθεση Styl Kabo στην Τσεχία, ταξιδεύουν 13 νέοι Έλληνες σχεδιαστές, με αποστολή του «The Fashion Gate»

Με ταλέντο, έμπνευση από τον τόπο τους και πολύ τόλμη 13 Fashion Brands και ανερχόμενοι Έλληνες Σχεδιαστές συμμετέχουν με τις Συλλογές τους στην Εμπορική έκθεση Styl Kabo, 19-21 Αυγούστου, στο Brno της Τσεχίας, ως μέλη της αποστολής της 1ης Κυψέλης Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘ The Fashion Gate’.

H πρώτη Θερμοκοιτίδα Μόδας Πανελλαδικά ‘Τhe Fashion Gate’ άνοιξε τις πύλες της ένα χρόνο πριν, καλώντας στην αγκαλιά της νέους Έλληνες Σχεδιαστές με όραμα την διάκριση στο εξωτερικό, να δημιουργήσουν προϊόντα Mόδας υψηλής αξίας για προώθηση στη Διεθνή αγορά.

Το ετήσιο πρόγραμμα της Θερμοκοιτίδας προσφέρει Σχεδιαστική και Επιχειρηματική ανάπτυξη σε νέους Σχεδιαστές και ανερχόμενα fashion brands καθώς και προβολή των προϊόντων τους σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η 1η Κυψέλη Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘ The Fashion Gate’ γεννήθηκε από την Σχεδιάστρια και Ιδιοκτήτρια της Σχολής Μόδας AthensFashionClub Βυτινίδου Μαρία, καθώς και τον Κλωστοϋφαντουργό Μηχανικό Ευάγγελο Δημητρακόπουλο απαντώντας στην ανάγκη των ταλέντων της χώρας μας για ισότιμες ευκαιρίες στην επιχειρηματική ανάπτυξη και διάκριση στη Διεθνή αγορά.

Το όραμα της Θερμοκοιτίδας Μόδας ‘Τhe Fashion Gate’ και των δημιουργών της, είναι η δημιουργία ενός Μητροπολιτικού Κέντρου Μόδας, το οποίο θα προωθήσει την Ελληνική Μόδα έξω από τα σύνορα της χώρας δίνοντας βήμα στην Καινοτομία, στις συνεργασίες, στον υγιή ανταγωνισμό και στην εξωστρέφεια.

Η εμπορική αποστολή του προγράμματος ‘Τhe Fashion Gate’ των Νέων Δημιουργών Μόδας, ταξιδεύει φέτος στη Τσεχία διεθνή έκθεση STYL – KABO, η οποία αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση ενδυμάτων και υποδημάτων στην κεντροανατολική Ευρώπη. Διοργανώνεται εδώ και 24 χρόνια στο Brno της Τσεχίας δύο φορές τον χρόνο τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, στην τελευταία έκθεση του Φεβρουαρίου του 2017 ο αριθμός των εκθετών ανήλθε σε 283 επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν 760 brands από 20 χώρες.

Όσον αφορά τους εμπορικούς επισκέπτες, ο αριθμός τους ανέρχεται σε 8000 άτομα εκ των οποίων, το 72% είναι εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και κατασκευαστές.

Τα προϊόντα που εκτίθενται στην έκθεση περιλαμβάνουν γυναικεία και ανδρικά ενδύματα κάθε τύπου, παιδικά, εσώρουχα, μαγιό, αξεσουάρ και υποδήματα.

Τα 13 Fashion Brands που συμμετέχουν στη έκθεση Styl Kabo με τη υποστήριξη της ‘The Fashion Gate’ είναι :

1.Maria Vytinidou Handwoven Luxury Brand

2.Mad Flax, Sustainable Apparel με Ενδύματα από Οικολογικά Υφάσματα όπως Γάλα, Κάναβη, Βαmboo, Οrganic Cotton, Recycled Linen &Cotton

3.Anywaymyway/ Ενδύματα

4.Ellie Rokkas/ Ενδύματα

5.Rochelle/ Ενδύματα

6.Kalligasart/ Χειροποίητα Κοσμήματα

7.Amarys / Πλεχτές Τσάντες

8.ChicLaRou/ Υποδήματα

9.Stev&Paul/ Υποδήματα

10.Wudens/ Ξύλινες Τσάντες

11.Silk House, Soufli/ Mεταξωτά Υφάσματα

12.Αppasionata /Ενδύματα

13.Stathis Samantas/ Υποδήματα

Ευχή όλων μας είναι η Ελληνική Μόδα να αποκτήσει την θέση που της αξίζει στην Διεθνή αγορά και η Επιχειρηματικότητα να αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης των νέων Δημιουργών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 3 =