αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Στέλνω emails… στον εαυτό μου»: Μια 29χρονη επιχειρηματίας εξηγεί την τακτική της

«Στέλνω emails… στον εαυτό μου»: Μια 29χρονη επιχειρηματίας εξηγεί την τακτική της

Κάποιοι άνθρωποι έχουν… την επιχειρηματικότητα μέσα τους. Όπως η Amber Venz Box. Η οποία δημιούργησε την πρώτη της επιχείρηση στο γυμνάσιο. Και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Σήμερα είναι 29 ετών και ιδρύτρια του LIKEtoKNOW.it. Μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Instagram, να αγοράσουν ένα προιόν που βλέπουν σε μια φωτογραφία, στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Όταν πατούν like σε μια φωτογραφία, λαμβάνουν ένα email με όλες τις πληροφορίες για το εικονιζόμενο π.χ. ρούχο και το πως θα το αγοράσουν. Από το 2014 όταν και ιδρύθηκε η εταιρία, οι χρήστες έχουν αγοράσει προϊόντα συνολικής αξίας 250.000 δολαρίων, μέσω της υπηρεσίας, όπως τονίζει το Business Insider.

Η ίδια το 2017 μπήκε στην λίστα «30 Under 30» του Forbes, η οποία αφορούσε το «retail and commerce».

Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι της επιχειρηματικότητας, έτσι και αυτή έχει τις δικές της τακτικές που εφαρμόζει. Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, αποκάλυψε το πως καταφέρνει να μένει οργανωμένη. Με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

«Χρησιμοποιώ το inbox μου σαν μια to-do λίστα. Όταν είμαι έξω και και σκέφτομαι πράγματα που πρέπει να κάνω, στέλνω ένα email στον εαυτό μου. Μπορεί να να βάλω απλά στη γραμμή θέματος αυτό που θέλω να κάνω. Έτσι ώστε στη συνέχεια κάνοντας απλά μια αναζήτηση με το όνομα μου να το βρω», τονίζει η 29χρονη.

Αν δεν τα καταγράφει, τότε όλα όσα σκέφτεται, χάνονται. Επίσης βγάζει φωτογραφίες. Οτιδήποτε μπορεί να της θυμίσει τι ακριβως έχει να κάνει, μπορεί να βγει μια φωτογραφία. Και στην συνέχεια η Amber Venz Box την στέλνει μέσω email στον εαυτό της.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − eight =