αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣου έρχονται… εκνευριστικές ειδοποιήσεις στο Facebook; Εδώ είναι ο απλός τρόπος για να βλέπεις μόνο όσες θέλεις

Σου έρχονται… εκνευριστικές ειδοποιήσεις στο Facebook; Εδώ είναι ο απλός τρόπος για να βλέπεις μόνο όσες θέλεις

Με το Facebook να προσθέτει συνεχώς λειτουργίες, έχει δημιουργηθεί… ένα πρόβλημα σε αρκετούς χρήστες. Οι ειδοποιήσεις που καταφθάνουν καθημερινά είναι πολλές, ενώ οι περισσότερες από αυτές είναι περιττές. Υπάρχει όμως ένας απλός τρόπος για να ρυθμίσεις το ποιες ακριβώς ειδοποιήσεις θέλεις να σου έρχονται. Έτσι, θα βγάλεις εκτός «παιχνιδιού» αυτές που δεν σε ενδιαφέρουν.

Αρκεί να κάνεις κλικ στο βελάκι που υπάρχει πάνω δεξιά, έτσι ώστε να σου ανοίξει το μενού. Εκεί, θα πας στην καρτέλα «Ρυθμίσεις». Στη συνέχεια, στο νέο παράθυρο που θα σου ανοίξει, θα πας στις «Ειδοποιήσεις». Κάνοντας κλικ εκεί, θα σου ανοίξει η καρτέλα που βλέπεις παρακάτω. Εκεί, μπορείς με μερικά κλικ να ρυθμίσεις τις ειδοποιήσεις που θέλεις να σου έρχονται στο desktop, στο email και στο κινητό.

Αυτό ήταν! Έτσι θα απαλλαχτείς μια για πάντα, από τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις. Φυσικά, μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις, όποτε θες στο μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =