αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣημαντική κίνηση για την Green Cola: Ξεκινά εμφιάλωση στην Αττική

Σημαντική κίνηση για την Green Cola: Ξεκινά εμφιάλωση στην Αττική

Ενα μεγάλο βήμα στην πορεία ανάπτυξής της πραγματοποίησε η Green Cola. Η ελληνική βιομηχανία εμφιάλωσης αναψυκτικών, η οποία πρωτοεμφανίστηκε το 2010 υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή των προϊόντων της στην περιοχή της Αττικής, με την εταιρεία που εμφιαλώνει το διάσημο ποτό Metaxa για λογαριασμό της Pernord Ricard.

Η νέα γραμμή θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Optimal Supply Chain στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας στο ύψος της Κηφισιάς και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μέχρι τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, ενώ θα καλύψει τις ανάγκες της Green Cola για την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ελλάδας. «Αναζητούσαμε από καιρό τρόπο να αποκτήσουμε μονάδα παραγωγής στην πρωτεύουσα της χώρας.

Με τη σύμβαση που υπογράψαμε με τον κ. Στεφάνου κάνουμε πράξη τα σχέδιά μας», σημειώνει στην Ημερησία ο εμπορικός διευθυντής της Green Cola, Γιώργος Βενιέρης, δηλώνοντας αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμφωνία φασόν, ένα μοντέλο παραγωγής που ήδη ακολουθεί η εταιρεία με την ΕΑΣ Αργολίδας λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 6 =