αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣε «έκλεισε» κάποιος με το αυτοκίνητο; Ήρθε η ελληνική εφαρμογή που μπορεί να λύσει το πρόβλημα

Σε «έκλεισε» κάποιος με το αυτοκίνητο; Ήρθε η ελληνική εφαρμογή που μπορεί να λύσει το πρόβλημα

Φανταστείτε έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να επικοινωνούν μεταξύ τους όλοι οι κάτοχοι οχημάτων. Έναν τρόπο που θα επέτρεπε σε κάθε οδηγό να έρθει σε επαφή με όποιον άλλο οδηγό επιθυμεί. Και αυτό να γίνεται χωρίς κόστος, αφού θα βασίζονταν στη χρήση του Internet και χωρίς να αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα. Πλέον, υπάρχει η εφαρμογή που το καθιστά δυνατό!

H PL8 είναι μια πρωτοποριακή και μοναδική στο είδος της εφαρμογή. Και είναι δωρεάν για όλους!
Βασισμένη εξ’ ολοκλήρου στην τήρηση του προσωπικού σας απορρήτου, παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην ασφάλεια των μετακινήσεων, όσο και της ιδιοκτησίας. Τα στοιχεία που απαιτούνται για τη χρήση της είναι ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός σας και ένα username. Το e-mail σας χρησιμοποιείται μόνο σε περίπτωση ανάκτησης του κωδικού πρόσβασης (όπως και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία που τυχόν θα δώσετε κατά την εγγραφή σας). Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με όποιον εγγεγραμμένο χρήστη επιθυμείτε.

Αρκεί, μόνο, να συμπληρώσετε στο πεδίο αναζήτησης της εφαρμογής, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με τον οδηγό του οποίου θέλετε να έρθετε σε επαφή. Αυτό ήταν! Ένα άμεσο μήνυμα θα παραληφθεί από τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος και θα μπορεί να σας απαντήσει!

Σκεφθείτε το: Πόσες φορές δε σας έχει «κλείσει» κάποιος ενώ είχατε παρκάρει; Πόση ώρα τον αναζητούσατε για να μπορέσετε να φύγετε; Με έναν απλό, άμεσο και δωρεάν τρόπο, θα μπορείτε πλέον να τον πληροφορήσετε ότι το όχημά του ενοχλεί!

pl8-grΣας έχει τύχει να αφήσετε κάποιο παράθυρο ή κάποια ασφάλεια ανοικτή; Πλέον, θα μπορείτε να γλυτώσετε από τέτοιες «δυσάρεστες» εκπλήξεις γιατί θα βρεθεί κάποιος που θα σας στείλει ένα μήνυμα και θα σας ειδοποιήσει. Μήπως είδατε τον μελλοντικό έρωτα της ζωής σας περιμένοντας στο κόκκινο φανάρι; Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το πρώτο βήμα στέλνοντας ένα μήνυμα!

Ένας έξυπνος, ασφαλής και δωρεάν τρόπος για να επικοινωνείτε με όποιον οδηγό θέλετε! Η πιο καινοτόμος ελληνική εφαρμογή. Λόγω της ευκολίας που διακρίνει την εφαρμογή και του μηδενικού της κόστους, θα μπορεί ΚΑΙ να σας βοηθήσει ΚΑΙ να σας προτρέψει να βοηθήσετε:

• Θα αποφύγετε μια κλήση για παράνομη στάθμευση
• Δεν θα μείνετε από μπαταρία έχοντας αφήσει τα φώτα ή τα alarm σας σε λειτουργία
• Θα ενημερώσετε κάποιον άλλον οδηγό για πιθανή φθορά της ιδιοκτησίας του
• Θα δυσανασχετήσετε με κάποια ασυνειδησία

Και μην ξεχνάτε: Είναι Δωρεάν και χωρίς να δημοσιοποιείται κάποιο προσωπικό σας δεδομένο. Δεν υπάρχει δημόσια εμφάνιση και χρήση των μηνυμάτων, ούτε κάποια νομική δέσμευση.

Η PL8, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Με μηνιαίους διαγωνισμούς, σύστημα επιβράβευσης των καλύτερων οδηγών με βάση βαθμολογίας από τους χρήστες και πολλές ακόμα εκπλήξεις, η PL8 ήρθε για να μείνει και κυρίως, για να βελτιώσει τις συνθήκες μετακίνησης όλων μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − seven =