αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠότε θα πραγματοποιηθεί φέτος η Black Friday στην Ελλάδα

Πότε θα πραγματοποιηθεί φέτος η Black Friday στην Ελλάδα

Ουρές καταναλωτών, εκπτώσεις και αρκετή διαφήμιση. Κάπως έτσι θα είναι και φέτος το σκηνικό, εν όψει της Black Friday στην Ελλάδα. Πέρυσι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας και φυσικά φέτος θα επιστρέψει. Πότε θα γίνει αυτό; Στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή.

Αναμένουμε να δούμε ποιες αλυσίδες και καταστήματα θα μπουν δυναμικά στο «παιχνίδι». Πέρυσι είναι η αλήθεια ότι παρόλο που υπήρξε μεγάλη διαφήμιση και αναμονή, τελικά οι εκπτώσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θύμιζαν Black Friday, αλλά έμοιαζαν με μια απλή… περίοδο εκπτώσεων. Κάτι αρκετά πιο light δηλαδή, σε σχέση με το παραδοσιακό «γκρέμισμα» τιμών που προβλέπει η συγκεκριμένη ημέρα.

Ο όρος Black Friday έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ. Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία και κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =