αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο πολύ γυμνάζεσαι σε σχέση με τους Mark Zuckerberg, Tim Cook, Elon Musk και Richard Branson

Πόσο πολύ γυμνάζεσαι σε σχέση με τους Mark Zuckerberg, Tim Cook, Elon Musk και Richard Branson

Μπορεί πολλοί να το αμελούν, όμως η γυμναστική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Ακόμα και στην επιχειρηματικότητα. Αν έχεις μέσα στο πρόγραμμα σου στιγμές άθλησης, αυτό θα σε κάνει αυτό θα σου δώσει περισσότερη ενέργεια και αντοχές. Ενώ θα βοηθήσει στην συγκέντρωση σου. Και φυσικά, θα είσαι πιο υγιής μακροπρόθεσμα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι οι μεγαλύτεροι businessmen του κόσμου, πάντα βρίσκουν χρόνο για άθληση. Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα τους. Αν λοιπόν νομίζεις ότι είσαι αρκετά αθλητικός… τότε δες το πόσο γυμνάζονται άνθρωποι όπως οι Mark Zuckerberg, Tim Cook, Elon Musk και Richard Branson. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, έκανε τη σχετική έρευνα.

Ο Elon Musk έχει στα χέρια του εταιρίες όπως η Tesla, η SpaceX, η SolarCity και η Boring Company. Εργάζεται, όπως έχει δηλώσει, περίπου 100 ώρες κάθε εβδομάδα. Βρίσκει όμως χρόνο για να γυμνάζεται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Προτιμά τον διάδρομο ή τα βάρη.

Ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, μπορεί να είναι πλέον λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία. Ωστόσο, κάθε ημέρα ξυπνά στις 5 το πρωί και γυμνάζεται. Μπορεί να κάνει kite surfing, τρέξιμο, αναρρίχηση ή γιόγκα. Έχει πει μάλιστα, ότι η γυμναστική του δίνει 4 παραπάνω παραγωγικές ώρες την ημέρα.

Πάμε στον Mark Zuckerberg. Ο ιδρυτής του Facebook γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Συνήθως, παίρνει τον σκύλο του και πάνε μαζί για τρέξιμο. Έχεις περισσότερη ενέργεια όταν είσαι φιτ, έχει εξηγήσει ο ίδιος. Σκέψου τώρα να έχεις πάει για περίπατο στο πάρκο και ξαφνικά να δεις να περνά από δίπλα σου ο Zuckerberg…

Ο CEO της Apple, Tim Cook, εργάζεται πολύ. Όμως δίνει μεγάλη σημασία στην γυμναστική. Ξυπνά κάθε ημέρα 4:30 το πρωί. Πάει στο γυμναστήριο αρκετές φορές την εβδομάδα. Οι αθλητικές του δραστηριότητες περιλαμβάνουν ποδήλατο και αναρρίχηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =