αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πόσες ώρες πρέπει να δουλεύεις για να γίνεις πλούσιος»: Ένας εκατομμυριούχος λέει τη δική του άποψη

«Πόσες ώρες πρέπει να δουλεύεις για να γίνεις πλούσιος»: Ένας εκατομμυριούχος λέει τη δική του άποψη

O Grant Cardone δεν είχε πάντα εκατομμύρια στην τράπεζα. Στα 25 του, είχε χρέη, ενώ εργαζόταν στο κομμάτι των πωλήσεων το οποίο μισούσε. Εργαζόταν όμως πολύ. Έβλεπε βίντεο πωλήσεων ενώ έτρωγε πρωινό, εκπαιδευτικές ταινίες ενώ συχνά ήταν ο πρώτος που πήγαινε στη δουλειά και ο τελευταίος που έφευγε. Η σκληρή δουλειά έφερε καρπούς. Σύντομα ο Cardone είχε ένα εισόδημα που έφτανε τις 3.000 ευρώ και λίγο μετά τις 6.000 ευρώ.

Σε βάθος χρόνου και με σωστό πλάνο, έφτασε να γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Σήμερα έχει 4 μεγάλες εταιρίες, όπως σημειώνει το CNBC. Οι οποίες έχουν ετήσια έσοδα από πωλήσεις, περίπου 100.000.000 δολάρια. Επίσης, ο Grant Cardone είναι ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς των New York Times.

Πόσες ώρες όμως μπορεί να εργάζεται ένας τέτοιος επιτυχημένος άνθρωπος; «Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται στο συνηθισμένο ωράριο 9-5. Εγώ εργάζομαι 95 ώρες την εβδομάδα» τονίζει ο Cardone. Και συμπληρώνει: «Αν θες να γίνεις πλούσιος, πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις στο ωράριο 9-5 και να ξεκινήσεις να εργάζεσαι 95 ώρες εβδομαδιαίως».

«Η ζωή μου δεν είναι στην κερκίδα. Δεν είμαι θεατής. Είμαι παίχτης μέσα στο γήπεδο» λέει χαρακτηριστικά. Και ο Cardone καταλήγει: «Θυμηθείτε, δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων. Υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που δουλεύουν 95 ώρες την εβδομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά στρατηγικές που εφάρμοσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ για να αναπτύξει το Facebook

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × three =