αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να μετατρέψεις την ιδέα σου σε επιχείρηση, μέσα σε μόλις 10 ημέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως να μετατρέψεις την ιδέα σου σε επιχείρηση, μέσα σε μόλις 10 ημέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί θεωρούν, ότι για να μετατραπεί μια ιδέα σε επιχείρηση χρειάζεται πολύς χρόνος. Το αποτέλεσμα; Δεν ξεκινούν ποτέ. Το αμερικανικό Entrepreneur.com παραθέτει ένα πλάνο 10 ημερών, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση γρήγορα. Κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις.

Μπορεί να συμβεί. Αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και μεθοδικός. Την πρώτη ημέρα, φτιάξε ένα business πλάνο. Κατέγραψε εκεί όλες τις λεπτομέρειες. Μετά μελέτησε την αγορά στην οποία θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Στη συνέχεια, χτίσε το brand σου. Φτιάξε ένα logo και βρες ένα καλό όνομα. Μη ξεχάσεις: Χρειάζεσαι ένα website και social media.

Την ημέρα Νο4, ξεκίνα να κάνεις τα «χαρτιά»- θα χρειαστείς πιθανότατα τη βοήθεια ειδικών όπως ένας λογιστής και δικηγόρος. Στη συνέχεια, δες το πως ακριβώς θα εργάζεσαι οικονομικά. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις… από κάποιο γκαράζ και με τη βοήθεια πρακτικάριων.

Πες σε όλους στο δίκτυο σου για την επιχείρηση σου, και εξήγησε τι ξεχωριστό προσφέρεις. Αμέσως μετά, κάνε επαφές με media. Αυτό θα βοηθήσει στο να γίνεις πιο γρήγορα γνωστός στο ευρύ κοινό. Βάλε μεγάλους στόχους και σκέψου σαν να είσαι μια μεγάλη εταιρία. Δούλεψε πάνω στην επιχείρηση σου, και όταν η δουλειά γίνεται ατελείωτη, εστίασε σε κάποια tasks που μπορούν να σου φέρουν χρήματα πρώτα. Κάπως έτσι, φτάνουμε στην ημέρα Νο10: Κάνε ένα πάρτι και ευχαρίστησε όλους όσους έχουν βοηθήσει στην προσπάθεια σου μέχρι εδώ. Πάρε και εσύ μια… ανάσα, για να γιορτάσεις.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 2 =