αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να γίνεις travel influencer και να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο ενώ πληρώνεσαι: Εξηγούν 2 γυναίκες που το κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως να γίνεις travel influencer και να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο ενώ πληρώνεσαι: Εξηγούν 2 γυναίκες που το κάνουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σίγουρα μια dream job. Μπορεί να μοιάζει… απίστευτη, είναι όμως πέρα για πέρα πραγματική, αφού αρκετοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την κάνουν. Πριν μερικά χρόνια θα φάνταζε δύσκολο να σε πληρώνουν για να ταξιδεύεις τον κόσμο. Τώρα όμως, και με τα social media στο παιχνίδι, αυτό είναι ένα επάγγελμα που το βλέπουμε συχνά. Βλέπουμε, δηλαδή, ανθρώπους να ταξιδεύουν, και να πληρώνονται για να παραθέτουν τις εμπειρίες τους στα social media και στο YouTube. Αλλά εδώ υπάρχει ένα πρακτικό ερώτημα: Πως μπορείς να γίνεις ένας travel influencer και να πληρώνεσαι ταξιδεύοντας τον κόσμο;

Την απάντηση δίνουν δύο γυναίκες που το έχουν καταφέρει. Στο παραπάνω βίντεο, θα δεις τις Sorelle Amore και Kristen Sarah. Οι δυο τους δίνουν μερικά πρακτικά tips.

«Ξεκίνησα να το κάνω πριν 9 χρόνια, όταν κανείς δεν έβγαλε χρήματα από αυτό», λέει η Kristen Sarah αρχικά.

Το βασικό για να ξεκινήσεις κάτι τέτοιο, είναι να το αγαπάς. Επίσης, πρέπει να έχεις ένα αρχικό μπάτζετ για να ξεκινήσεις τα ταξίδια, και να αναπτύξεις τα skills που χρειάζονται. Πρέπει να ξέρεις να χρησιμοποιείς μια κάμερα. Α, και να είσαι άνετος μπροστά στην κάμερα. Μην ξεχνάς κάτι ακόμα: Υπάρχουν πλέον πολλοί travel influencers. Σε τι διαφέρεις εσύ;

Φυσικά πρέπει να έχεις υπομονή και συνέπεια. Φτιάξε το πρόγραμμα σου, και δημοσίευσε υλικό σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες. Όλοι πρέπει να ξέρουν το πότε θα δουν νέο υλικό από εσένα. Δες όλα τα tips στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 19 =