αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως να γίνεις εκατομμυριούχος πριν κλείσεις τα 30 σου: Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Πως να γίνεις εκατομμυριούχος πριν κλείσεις τα 30 σου: Τα 7 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Το να γίνεις εκατομμυριούχος πριν τα 30 σου, δεν είναι εύκολο. Μπορεί όμως να συμβεί, αν ακολουθήσεις 7 συγκεκριμένα βήματα, βαδίζοντας στον δρόμο της επιχειρηματικότητας. Αυτά παρουσιάζει σε γράφημα του, το κορυφαίο business site, Foundr.

Όλα ξεκινούν με την πληροφορία. Έχουμε φύγει από τις εποχές που μια διαφημιστική κλήση ή ένα φυλλάδιο θα έπειθε τους  πελάτες σου. Τώρα πρέπει να τους δώσεις πληροφορίες και περιεχόμενο που αφορούν το brand σου. Τα social media ή το blogging είναι μερικά καλά κανάλια για να μεταφέρεις το «μήνυμα» σου.

Βάλε και το προσωπικό σου στοιχείο μέσα στο πλάνο. Έχεις το πλεονέκτημα. Δεν είσαι σαν τα μεγάλα «ψυχρά» brands. Εσύ μπορείς να έχεις βαθύτερες σχέσεις με τους πελάτες σου ή με άλλους ανθρώπους στο πεδίο σου. Το προσωπικό στοιχείο λοιπόν μπορεί να κάνει την διαφορά. Το ίσως σημαντικότερο; Ξεκίνα τώρα την επιχειρηματική σου προσπάθεια. Κάνε πράξη όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Δεν χωρούν αναβολές. Και φυσικά μην τα παρατάς. Η επιτυχία δεν θα έρθει μέσα σε μια νύχτα. Δες όλα τα tips στο παρακάτω γράφημα.

https://foundr.com/wp-content/uploads/2017/10/How-to-become-a-millionaire-before-30.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 3 =