αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορεί να χαλάσει η μεγάλη εξαγορά της Yahoo από τη Verizon

Πως μπορεί να χαλάσει η μεγάλη εξαγορά της Yahoo από τη Verizon

Η Yahoo σημείωσε ότι «δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση πως η Verizon θα ολοκληρώσει τη συμφωνία μεταξύ τους», σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η έκθεση αποκάλυψε επίσης ότι η τεχνολογική εταιρεία βρίσκεται υπό έλεγχο από διάφορους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και ξένους κυβερνητικούς αξιωματούχους και φορείς, με αφορμή την υπόθεση με τους χάκερς στη Υahoo.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο αμερικανικός κολοσσός τηλεπικοινωνιών προσφέρθηκε να αγοράσει τη διαδικτυακή επιχείρηση της Yahoo, ωστόσο η συμφωνία έμεινε για λίγο καιρό στα «σκαριά» όταν έγινε γνωστό ότι 500 εκατομμύρια λογαριασμοί χρηστών κλάπηκαν από το δίκτυο της.

«Η Verizon μπορεί τώρα να ακυρώσει τη συμφωνία αγοράς μετοχών ή να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της πώλησης», σημείωσε η Yahoo προειδοποιώντας τους επενδυτές της, τονίζοντας παράλληλα ότι οι χάκερς τελικώς δεν κατάφεραν να προκαλέσουν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην επιχείρησή της.

«Είμαστε σίγουροι για την αξία της Yahoo και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Verizon», δήλωσε εκπρόσωπος της Yahoo στο CNNMoney.

Πηγή: Fortune Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 2 =