αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην Cosco (εκεί που ο πρώτος μισθός είναι στα 1.100 ευρώ)

Πως μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στην Cosco (εκεί που ο πρώτος μισθός είναι στα 1.100 ευρώ)

Μέσα στον Φεβρουάριο του 2018, είχε γίνει γνωστή η εξέλιξη: Η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπέγραψαν οι εργαζόμενοι με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Πειραιά (ΟΛΠ), δεν θυμίζει δεδομένα κρίσης. Ο πρώτος μισθός απόφοιτου Γυμνασίου χωρίς προϋπηρεσία και οικογενειακές υποχρεώσεις ξεκινά από τα 1.100 ευρώ και φθάνει τα 2.700 ευρώ για εργαζόμενους με 33 χρόνια προϋπηρεσίας χωρίς να υπολογίζονται τα επιδόματα.

Πρόκειται για την πρώτη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπογράφεται από τότε που ανέλαβαν τον ΟΛΠ οι Κινέζοι της Cosco, καθώς η προηγούμενη ΣΣΕ είχε υπογραφεί το 2015 και έληξε τον Ιούλιο του 2017. Η Σύμβαση που υπογράτηκε μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις μεταξύ των συνδικάτων και της διοίκησης του ΟΛΠ προβλέπει μεταξύ άλλων την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, που είχαν περικοπεί με τους νόμους του 2011. Παράλληλα, θεσμοθετούνται κοινωνικές παροχές, όπως επιδόματα βρεφονηπιακού σταθμού και κατασκηνώσεων, κάλυψη πρόσθετης νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης κ.ά.

Πως όμως μπορεί να εργαστεί κάποιος στην Cosco, επι ελληνικού εδάφους. Δεν έχει παρά να στείλει το βιογραφικό του στην εταιρία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την ειδική φόρμα που υπάρχει στο site της εταιρίας (κλικ εδώ). Εκεί μπορείς να συμπληρώσεις τα βασικά σου στοιχεία, να γράψεις ένα μήνυμα και να επισυνάψεις το βιογραφικό σου.

Σημειώνεται βέβαια, ότι αυτή τη στιγμή η Cosco δεν έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας. Δεν χάνετε όμως τίποτα, να στείλετε το βιογραφικό σας και να είστε… οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε, αν προκύψει κάτι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 3 =