αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως λειτουργεί η επαυξημένη πραγματικότητα στο Lenovo Phab 2 Pro

Πως λειτουργεί η επαυξημένη πραγματικότητα στο Lenovo Phab 2 Pro

Το Lenovo Phab 2 Pro, το πρώτο smartphone με την τεχνολογία Tango παγκοσμίως, είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά, αποκαλύπτοντας μοναδικές AR εμπειρίες για τους χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, το Lenovo Phab 2 Pro ως η απόλυτη smartphone συσκευή για όλους τους Tango app developers προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης Tango, μέσα από μια σειρά νέων Tango app που παρουσιάστηκαν και στο πλαίσιο της CES 2017.

Για να υποστηρίζει την λειτουργία Tango, το Lenovo Phab 2 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα σύνολο από αισθητήρες που «αιχμαλωτίζουν» 250.000 μετρήσεις το δευτερόλεπτο, με διαδικασία επεξεργασίας πληροφοριών μέσα από motion tracking, area learning και depth sensing.

Τα app που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία, διευρύνουν τις AR/VR εμπειρίες στις αγορές, τα παιχνίδια, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την εκπαίδευση. Σε αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνονται app όπως τα iStaging, Matterport και Hot Wheels Track Builder. Διακόσμησε και χαρτογράφησε τον προσωπικό σου χώρο, κινηματογράφησε τον εαυτό σου με ολογράμματα ή μεταμόρφωσε το σπίτι σου σε ένα ψηφιακό χώρο για παιχνίδι.

Η Lenovo έχει επικεντρωθεί στο Android και Chrome περιβάλλον, με το επιτυχημένο λανσάρισμα των Lenovo Yoga Book και Lenovo Phab 2 Pro μέσα στο 2016. Η εταιρεία θα συνεχίσει να εστιάζει σε προϊόντα όπως το Yoga Book, τα Chromebooks και οι συσκευές που υποστηρίζουν Tango και AR/VR Τεχνολογία και στο άμεσο μέλλον, περιμένοντας περισσότερες εκπλήξεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 2 =