αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα βρεις μια κερδοφόρα ιδέα. Οι 4 τρόποι που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας

Πως θα βρεις μια κερδοφόρα ιδέα. Οι 4 τρόποι που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας

Ιδέες μπορεί να υπάρχουν πολλές τριγύρω. Ακόμα και στην Ελλάδα. Το βλέπεις εύκολα αν πας π.χ. σε ένα επιχειρηματικό event ή αν δεις τις συζητήσεις στα social media. Δεν είναι όμως όλες οι ιδέες καλές. Δεν μπορούν όλες να μετατραπούν σε μια πετυχημένη επιχείρηση. Και πως μπορείς να βρεις τελικά μια κερδοφόρα ιδέα; Υπάρχουν κάποιοι τρόποι τους οποίους μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας. Δες τους παρακάτω, έτσι όπως τους εντοπίσαμε στο αμερικανικό Entrepreneur.com.

1# Χόμπι και skills στα οποία είσαι ήδη καλός. Όλοι κάνουν πράγματα στα οποία είναι καλοί. Αυτά θα μπορούσαν ίσως να χρησιμέψουν, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα δικό σου επιχειρηματικό project. Και δεν θα χρειαστεί να μάθεις κάτι από το μηδέν.

2# Πράγματα που έχεις κάνει για δουλειά. Δεν είναι τυχαίο, ότι πολλοί κορυφαίοι επιχειρηματίες, είχαν προηγουμένως εργαστεί για άλλες μεγάλες εταιρίες. Έλαβαν γνώσεις τις οποίες στην συνέχεια χρησιμοποίησαν για να αναπτύξουν τις δικές τους ιδέες.

3# Πράγματα για τα οποία σε ρωτούν οι άνθρωποι. Είναι σημαντικό να είσαι ανάμεσα στο κοινό και να παίρνεις feeback. Κάπου εκεί, ίσως εντοπίσεις ένα μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι, και χρειάζεται λύση. Αυτή την λύση μπορείς να την βρεις εσύ, με μια επιχειρηματική ιδέα.

4# Πράγματα που θες να μάθεις. Μπορεί να μπεις και σε ένα νέο πεδίο. Σκέψου πράγματα που θα ήθελες να μάθεις, νέα skills ή γνώσεις, τα οποία θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μια επιχείρηση. Και να έχεις έσοδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + two =