αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα αποκτήσεις (και θα κρατήσεις) τους καλύτερους εργαζομένους στην εταιρίας σου

Πως θα αποκτήσεις (και θα κρατήσεις) τους καλύτερους εργαζομένους στην εταιρίας σου

Το να βρεις καλούς εργαζομένους για την εταιρία σου, σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Το επίσης δύσκολο, είναι να τους κρατήσεις. Υπάρχουν όμως απλά tips που αν τα εφαρμόσεις, μπορείς να δημιουργήσεις μια πολύ καλή ομάδα.

Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, ο CEO της LaSalle Network, Tom Gimbel, παραθέτει τις συμβουλές του. Καταρχήν, είναι σημαντικό να επιβραβεύεις τους εργαζομένους σου και να τους δίνεις τις προαγωγές όταν πρέπει, όπως σημειώνει στο παρακάτω βίντεο. Αν δεν το κάνεις, τότε είναι πιθανό οι καλοί εργαζόμενοι σου να αναζητήσουν αλλού μια καλύτερη καριέρα (και χρήματα).

Όταν κάνεις προσλήψεις, είναι σημαντικό να εξηγείς στους υποψηφίους ότι μπορείς να τους πας επαγγελματικά στο επόμενο επίπεδο.

Όπως λέει ο CEO, μέσα στην εταιρία σου πρέπει επίσης να έχεις ένα καλό training program. Όπου οι εργαζόμενοι θα μαθαίνουν την αποστολή και το όραμα της εταιρίας. Αλλά και το πως ακριβώς πρέπει να δουλεύουν έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι. Κάπως έτσι, θα δημιουργήσεις ηγετικές προσωπικότητες μέσα στην επιχείρηση σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + fourteen =