αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως η startupper Jessica Alba θέλει να «μπει σε κάθε σπίτι»

Πως η startupper Jessica Alba θέλει να «μπει σε κάθε σπίτι»

Η Jessica Alba δεν είναι απλά μια διάσημη ηθοποιός. Από το 2012 είναι και startupper. Τότε ίδρυσε την The Honest Company. Η εταιρία απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων όπως πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Πρόσφατα, βρέθηκε στη σκηνή του Under 30 summit, το οποίο διοργάνωσε το Forbes. «Ήταν πάντα στόχος μου να μπούμε σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας και να αγγίξουμε κάθε μέρος της ζωής σας. Το 2017 θα είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων, η ιδρύτρια της The Honest Company.

Το επόμενο έτος, η εταιρία σχεδιάζει να διπλασιάσει τα απορρυπαντικά που παράγει, και φυσικά στόχος είναι τα προϊόντα να παραμένουν φιλικά προς το περιβάλλον. «Θα χρησιμοποιήσουμε συντηρητικά που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν. Αυτή τη στιγμή κάνουμε τις απαραίτητες δοκιμές για την ασφάλεια των καταναλωτών» δήλωσε η Jessica Alba. Κάπως έτσι, η εταιρία σχεδιάζει να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να φτάσει στα σπίτια όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων.

Η αξία της καινοτόμου επιχείρησης φτάνει πλέον τα 1,7 δισ. δολάρια και όπως λέει η Alba, ήδη υπάρχει μια σταθερή βάση καταναλωτών που αγοράζει προϊόντα από αυτή. «Πολλοί άνθρωποι κάθε μήνα αγοράζουν προϊόντα και αυτά παραδίδονται σπίτι τους. Έχουμε αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων αυτών» είπε η ιδρύτρια της The Honest Company.

Ενώ παράλληλα είπε προς τους νέους επιχειρηματίες που είναι εκεί έξω και αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις, ότι δεν πρέπει να τους επηρεάζουν αρνητικά οι δυσκολίες που συναντούν.

1280_jessica_alba_honest_company

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 4 =