αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως η Apple σκοπεύει να φέρει τον κινηματογράφο στο σπίτι (και ήδη γίνονται συζητήσει με εταιρίες του Hollywood)

Πως η Apple σκοπεύει να φέρει τον κινηματογράφο στο σπίτι (και ήδη γίνονται συζητήσει με εταιρίες του Hollywood)

Η Apple εκτιμάται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με κινηματογραφικά studios με σκοπό να φέρει την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Το Bloomberg αναφέρει ότι η Apple ασκεί μεγάλη πίεση στο Hollywood με σκοπό τη διάθεση του κινηματογραφικού περιεχομένου αρκετά νωρίτερα από ότι συμβαίνει σήμερα, με σκοπό να μπορεί να κυκλοφορεί μέσα από τα κανάλια περιεχομένου που διαθέτει σε ποικίλες συσκευές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Bloomberg, η Apple θέλει να βάζει ταινίες και άλλο περιεχόμενο στο iTunes πολύ πιο γρήγορα από τους δύο μήνες που περνούν συνήθως για τη διάθεση μίας ταινίας σε άλλη μορφή μετά την προβολή σε μία αίθουσα.

Σύμφωνα με το The Next Web, τα studios 21st Century Fox, Warner Bros και Universal Pictures συζητούν το ενδεχόμενο να δίνουν νωρίτερα από το δίμηνο το κινηματογραφικό περιεχόμενο που παράγουν σε τιμές ενοικίασης υψηλότερες από το κανονικό.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, η πλατφόρμα του Apple iTunes θα μπορούσε να αποτελέσει έναν εύχρηστο και πρακτικό τρόπο διάθεσης του περιεχομένου αυτού. Μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στην κινηματογραφική βιομηχανία, μιας και η πλατφόρμα της Apple χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Για πολλούς, βέβαια, η πρωτοβουλία της Apple θα σημάνει το τέλος του σινεμά, όπως το γνωρίζουμε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + seven =