αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως η «αμφιβολία» μπορεί να γίνει ο καλύτερος εργάτης σου και να σε φτάσει στην επιτυχία: Η Ελληνίδα της NASA έκανε ένα σπουδαίο post

Πως η «αμφιβολία» μπορεί να γίνει ο καλύτερος εργάτης σου και να σε φτάσει στην επιτυχία: Η Ελληνίδα της NASA έκανε ένα σπουδαίο post

Μια ωραία συμβουλή έδωσε η Ελένη Αντωνιάδου, μέσα από ένα νέο post που έκανε στο Facebook. Πρόκειται φυσικά για την Ελληνίδα που συνεργάζεται με την NASA, και πλέον είναι γνωστή και στο ευρύ κοινό. Αυτή τη φορά μίλησε για την «αμφιβολία», η οποία -όσο κι αν φαίνεται παράξενο σε κάποιους- μπορεί να σε φτάσει στην επιτυχία.

Η αμφιβολία σας μπορεί να γίνει μια καλή δεξιότητα, αν την εκπαιδεύσετε, σημειώνει η Ελένη Αντωνιάδου.

«Πρέπει να γίνει γνώση, πρέπει να γίνει κριτική», εξηγεί. Όταν η αμφιβολία θέλει να σου «χαλάσει» κάτι, ρώτα την γιατί κάτι φαίνεται «άσχημο», λέει η Ελληνίδα της NASA, με μεταφορικό τρόπο. «Ζήτα αποδείξεις για αυτό», συμπληρώνει. Ένα είναι όμως σίγουρο: Δεν πρέπει να υποχωρήσεις. Συνέχισε την διαδρομή σου, με επιμονή και επιχειρήματα.

Η Ελένη Αντωνιάδου καταλήγει λέγοντας, ότι θα έρθει ημέρα που η αμφιβολία θα είναι πλέον ο καλύτερος εργάτης σου. Και θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία. Μάλιστα, μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο, από όλους αυτούς που θεωρείς ότι συνεισφέρουν θετικά στη ζωή σου.

And your doubt can become a good quality if you train it. It must become knowing, it must become criticism. Ask it,…

Posted by Eleni Antoniadou on Dienstag, 5. Dezember 2017

Η Ελένη Αντωνιάδου γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή την Οξυά, Ιωαννίνων και το Λιπαρό Πέλλας. Άρχισε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Ελλάδα, με αντικείμενο την «Πληροφορική με εφαρμογές στη Βιοϊατρική» στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στα αντικείμενα «Βιομηχανική», «Νανοτεχνολογία και Αναγεννητική Ιατρική» και στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων για Βιοεπιστήμονες» στο Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Παράλληλα, επιλέχθηκε και φοίτησε στην Ακαδημία της NASA και δούλεψε ερευνητικά στο εργαστήριο Εξερεύνησης του Πλανήτη Άρη στον τομέα της νανοτεχνολογίας και της συνθετικής βιολογίας, όπως επίσης και στο τμήμα εκπαίδευσης αστροναυτών για βιοϊατρικά πειράματα.

Το 2011, συνεισέφερε στην έρευνα που έκανε πραγματικότητα την πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση τεχνητού οργάνου στον κόσμο, βοηθώντας στη δημιουργία μια τεχνητής τραχείας για 36χρονη -στο τελικό στάδιο- καρκινοπαθή.

Σήμερα, είναι συν-ιδρύτρια της startup «Μεταμόσχευση χωρίς Δωρητές» (Transplants Without Donors), με στόχο την μεταμόσχευση με τεχνητά όργανα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 15 =