αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως είναι να είσαι ιδρυτής μιας επιχείρησης»: 5 νέοι ιδρυτές λένε τις εμπειρίες τους σε ένα βίντεο 3 λεπτών

«Πως είναι να είσαι ιδρυτής μιας επιχείρησης»: 5 νέοι ιδρυτές λένε τις εμπειρίες τους σε ένα βίντεο 3 λεπτών

Για το δικό τους «μαγικό ταξίδι» μιλούν πέντε νέοι ιδρυτές επιχειρήσεων, στο παραπάνω βίντεο. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον CEO της Brainient, Emi Gal, το συνιδρυτή της συνιδρυτή της Formisimo, Tom New, την CEO της Bridget, Lucy Stonechill, τον ιδρυτή της Saberr, Alistair Sheperd και τον CEO της Sayduck, Mikko Martikainen.

Και οι 3 τους μιλούν για το τι τους έκανε εντύπωση, μπαίνοντας στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και παραθέτουν μερικές συμβουλές. Ο Emi Gal, βάζει στη συζήτηση μια σημαντικά παράμετρο: Πολλές φορές, όπως λέει, οι εργαζόμενοι δεν σου λένε ότι είναι λυπημένοι ή ότι έχουν κάποιο πρόβλημα. Επειδή είσαι το αφεντικό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι κοντά στους εργαζομένους σου και να «βλέπεις» το πρόβλημα που πιθανόν υπάρχει, πριν αυτό γίνει μεγάλο.

Από τη μεριά του, ο Tom New στέκεται σε κάτι διαφορετικό. Στη σημασία του χιούμορ. Και όπως τονίζει στην εταιρία του συνεργάζεται πολύ καλά με τον άλλο συνιδρυτή, γιατί καταφέρνουν ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις να κρατούν το χιούμορ τους. Δείτε όλες τις τοποθετήσεις στο παραπάνω βίντεο διάρκειας μόλις 3 λεπτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 17 =