αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πρεμιέρα» στην ελληνική αγορά για την αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group

«Πρεμιέρα» στην ελληνική αγορά για την αμερικανική αλυσίδα ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group

Ανοίγει αύριο για τους πρώτους πελάτες το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραΐσκάκη, μετά από εκτενείς εργασίες ανακαίνισης του ακινήτου (πρόκειται για το πρώην Athens Imperial του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, το οποίο έκλεισε στα τέλη του 2012), ιδιοκτησίας του ομίλου της Βιοχάλκο.

Τα εγκαίνια της νέας μονάδας, η οποία πέρασε στα “χέρια” της αμερικανικής αλυσίδας ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group Ltd, είχαν αρχικά προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2017, εντούτοις η επένδυση ύψους άνω των 5 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε νωρίτερα, ενόψει και των κρατήσεων για την περίοδο των εορτών.

Όπως αναφέρουν στο Capital.gr στελέχη της νέας μονάδας που έρχεται να προστεθεί στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Αθήνας, οι πληρότητες για το Δεκέμβριο κυμαίνονται σε πολύ ικανοποιητικό ποσοστό, με αφίξεις τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, ενώ ήδη έχουν γίνει κρατήσεις για τα πρώτα συνέδρια. Στόχος της νέας διοίκησης του ξενοδοχείου είναι η προσέλκυση νέων πελατών (πέρα από το δίκτυο πελατών της αμερικανικής αλυσίδας), αλλά και η επιστροφή του κέντρου στο”παιχνίδι” της τουριστικής ζήτησης μετά τη μεγάλη κρίση που αντιμετώπισαν τα αθηναϊκά ξενοδοχεία από το 2009 έως το 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σχέδια και για επέκταση του επενδυτικού προγράμματος εκ μέρους της Wyndham Hotel Group, κυρίως στην κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσης των υποδομών της μονάδας, το οποίο όμως θα οριστικοποιηθεί από την επόμενη χρονιά. Εξάλλου οι τελευταίες εξελίξεις στο ξενοδοχειακό τοπίο της πρωτεύουσας- μετά το άνοιγμα του “Electra Metropolis” στο Σύνταγμα, τη λειτουργία από τις αρχές Αυγούστου του Athens Tiare Hotel στην Ομόνοια και τη συμφωνία της οικογένειας Χανδρή με τη Marriott International για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Metropolitan- εντείνουν τον ανταγωνισμό και ανεβάζουν υψηλότερα τον πήχη των υπηρεσιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 11 =