αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πρεμιέρα» για το πολυαναμενόμενο Playstation 4 Pro

«Πρεμιέρα» για το πολυαναμενόμενο Playstation 4 Pro

Από σήμερα κυκλοφορεί επίσημα το PlayStation®4 Pro, σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony Interactive Entertainment Europe. Διατίθεται σε πολλές αγορές του κόσμου, συμπεριλαμβανόμενης και της ελληνικής.

Κορυφαία games του PS4, όπως τα Call Of Duty®: Infinite Warfare (Activision), Ratchet & Clank™, The Last of Us™ Remastered, και Uncharted™ 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη (SIE Worldwide Studios), έχουν αναβαθμιστεί προκειμένου να εκμεταλλεύονται την αυξημένη ισχύ του PS4 Pro και να ανεβάσουν την απεικόνιση των γραφικών και την οπτική εμπειρία σε διαφορετικό επίπεδο.

Το PS4 Pro αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας απεικόνισης, υποστηρίζοντας δυναμικό περιεχόμενο 4K ανάλυσης και λειτουργία HDR (Υψηλού Δυναμικού Εύρους), παράγοντας έτσι πιο ρεαλιστικά και εντυπωσιακά γραφικά.

Η κυκλοφορία του PS4 Pro, παράλληλα με τη βασική έκδοση του PS4, προσφέρει στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες επιλογές. Ο χρήστες μπορούν να απολαύσουν όλα τα games του PS4 τόσο στο PS4 Pro όσο και στη βασική έκδοση PS4, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε σε λεπτότερη και ελαφρύτερη έκδοση.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή Netflix στο PS4 Pro θα αναβαθμιστεί με το λανσάρισμα του συστήματος, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν μέσω stream 4K περιεχόμενο, όπως το “Narcos 2η σεζόν” και το “Luke Cage.” Περίπου 600 ώρες 4K περιεχομένου αναμένεται να διατεθούν μέσω του Netflix έως τα τέλη του έτους. Το YouTube, μία από τις μεγαλύτερες πηγές 4K περιεχομένου, θα αναβαθμιστεί επίσης σήμερα, προκειμένου να επιτρέπει την προβολή 4K περιεχομένου στο PS4 Pro.

Για τους gamers που διαθέτουν μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HDTV), η οποία δεν υποστηρίζει ούτε 4K ούτε HDR, το PS4 Pro προσφέρει μια σειρά προνομίων, όπως υψηλότερο frame rate και βελτιωμένα γραφικά και περιβάλλοντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =