αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Που πρέπει να εστιάσεις πριν επεκτείνεις την επιχείρηση σου»: Εξηγεί η businesswoman που έφτασε από το ναδίρ στο ζενίθ

«Που πρέπει να εστιάσεις πριν επεκτείνεις την επιχείρηση σου»: Εξηγεί η businesswoman που έφτασε από το ναδίρ στο ζενίθ

Η Melissa Ben-Ishay μπόρεσε να φτάσει στην επιτυχία, παρά το γεγονός ότι η τύχη δεν της χαμογέλασε αρχικά. Απολύθηκε από τη δουλειά της αιφνιδιαστικά, αλλά από εκεί και πέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ καλά για την ίδια.

«Στα 24 μου δούλευα σε μια διαφημιστική εταιρία. Δεν ήταν η δουλειά που ήθελα 100%. Αλλά έμεινα έκπληκτη όταν απολύθηκα το 2008» λέει η νέα επιχειρηματίας και συνεχίζει: «Αμέσως μετά την απόλυση μου έτρεξα στο γραφείο του αδερφού μου με δάκρυα στα μάτια. Εκείνος μου είπε να μην ανησυχώ, και ότι θα δημιουργήσουμε μια εταιρία που θα πουλά cupcakes. Την ίδια ημέρα πήγα σπίτι και έφτιαξα 250 τέτοια κέικ».

Όντως έτσι έγινε. Η Melissa Ben-Ishay έφτιαξε την επιχείρηση που ήθελε. Μια επιχείρηση που παράγει μίνι κέικ. Σήμερα το brand Baked by Melissa διαθέτει 13 δικά του καταστήματα λιανικής πώλησης, και καταγράφει ένα αξιοπρόσεχτο success story.

Τώρα η businesswoman δίνει τη δική της συμβουλή σε ένα σημαντικό κομμάτι. Τι πρέπει να κάνει, άραγε, ένας νέος επιχειρηματίας, προτού ξεκινήσει να επεκτείνει την επιχείρηση του; Ουσιαστικά δηλαδή, μιλάμε για το σημείο όπου κάποιος έχει ένα προϊόν στα χέρια του και θέλει… να το εκτοξεύσει. Και όντως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο.

«Όποιος έχει μια επιχείρηση και θέλει να την αναπτύξει, πρέπει να εστιάσει στο να τελειοποιήσει το προϊόν του» λέει η Melissa Ben-Ishay, μιλώντας στο inc.com. Παράλληλα, συμπληρώνει: «Όταν είσαι σίγουρος 100% ότι είναι τέλειο, τότε είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίζεις να σκέφτεσαι για νέες ιδέες και προορισμούς. Αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τελειοποιήσεις αυτό που έχεις στα χέρια σου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία της Melissa Ben-Ishay: Απολύθηκε από τη δουλειά της, έφτιαξε επιχείρηση με μίνι κέικ και πέτυχε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =