αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠουλήθηκαν 1 εκατ. συσκευές Honor 9 μέσα σε μόλις 28 ημέρες

Πουλήθηκαν 1 εκατ. συσκευές Honor 9 μέσα σε μόλις 28 ημέρες

Το sub-brand της Huawei ανακοίνωσε την νέα ναυαρχίδα Honor 9 στην Κίνα, μέσα Ιουνίου και προς τα τέλη του μήνα ήρθε Ευρώπη. Έχοντας περάσει 28 μέρες από τότε που έγινε επίσημο, το κινητό κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατ. πωλήσεις.

Συγκριτικά, το Honor 8, είχε χρειαστεί σχεδόν δυο μήνες για να φτάσει τα 1.5 εκατομμύρια πωλήσεις, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Οι πληροφορίες δόθηκαν από τον Zhao Ming, CEO του sub-brand της Huawei, οποίος ανέφερε ότι το 1 εκατ. σε 28 μέρες αποτελεί ρεκόρ για τη σειρά Honor. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία του Honor 9, έχει δημιουργήσει ελλείψεις στο stock. Αυτό επειδή η εταιρεία δεν περίμενε τόσο μεγάλη ζήτηση.

Ο Ming απολογήθηκε σε όσους θέλουν να αγοράσουν το Honor 9, αλλά δεν μπόρεσαν και υποσχέθηκε να κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε τα επίπεδα παραγωγής καλύπτουν τη ζήτηση.

Το Honor 9 φέρνει οθόνη 5.15 ιντσών LCD 1080p, με DCI-P3 color space, διπλή κάμερα στην πλάτη 12 Megapixel και 20 Megapixel, με 2x optical zoom, portrait και bokeh mode. Στην μπροστινή πλευρά του έχει τοποθετηθεί κάμερα 8 Megapixel. Ενσωματώνει μη αποσπώμενη μπαταρία 3200mAh και επεξεργαστή Kirin 960. Η τιμή ξεκινά από 450 ευρώ για την έκδοση 4GB RAM και χωρητικότητα 64GB. Όσοι θέλουν το Honor 9 με 6GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB θα πρέπει να πληρώσουν παραπάνω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + seventeen =