αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω CEO της Apple» λέει ο Tim Cook

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω CEO της Apple» λέει ο Tim CookΟ Tm Cook κατέχει αυτή τη στιγμή μια από τις πιο ισχυρές θέσεις του κόσμου. Είναι Διευθύνοντας Σύμβουλος στην Apple. Και περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό, από τις παρουσιάσεις που κάνει ο ίδιος, στα νέα προϊόντα της αμερικανικής εταιρίας κάθε ΄χρόνο.

Κι όμως, ο Tim Cook δεν φανταζόταν ποτέ, ότι η καριέρα του θα καταγράψει μια τέτοια πορεία. «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω CEO της Apple» εξομολογείται τώρα ο ίδιος. «Δεν πίστευα ότι είναι δυνατό» είπε στο πλαίσιο του event Utah Tech Tour.

Η απρόσμενη αυτή απάντηση, ήρθε όταν ένα 16χρονο κορίτσι από το κοινό, τον ρώτησε πως  έφτασε να γίνει CEO στην Apple. Ο Tim Cook είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν το 1998, ο Steve Jobs του πρότεινε να έρθει στην εταιρία. Τότε, όπως θυμάται ο ίδιος, συζήτησαν μόλις 5 λεπτά με τον Jobs και πήρε την απόφαση να μπει στην Apple. «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ» τονίζει ο Tim Cook, ο οποίος έγινε τελικά CEO στην επιχείρηση, όταν ο Steve Jobs πέθανε το 2011.

Όσο για το μότο με το οποίο πορεύεται ο Tim Cook; Είναι μια φράση του Abraham Lincoln: «Θα προετοιμαστώ και κάποια ημέρα θα μου παρουσιαστεί η ευκαιρία».

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + nineteen =