αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω CEO της Apple» λέει ο Tim Cook

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω CEO της Apple» λέει ο Tim Cook

Ο Tm Cook κατέχει αυτή τη στιγμή μια από τις πιο ισχυρές θέσεις του κόσμου. Είναι Διευθύνοντας Σύμβουλος στην Apple. Και περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό, από τις παρουσιάσεις που κάνει ο ίδιος, στα νέα προϊόντα της αμερικανικής εταιρίας κάθε ΄χρόνο.

Κι όμως, ο Tim Cook δεν φανταζόταν ποτέ, ότι η καριέρα του θα καταγράψει μια τέτοια πορεία. «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γίνω CEO της Apple» εξομολογείται τώρα ο ίδιος. «Δεν πίστευα ότι είναι δυνατό» είπε στο πλαίσιο του event Utah Tech Tour.

Η απρόσμενη αυτή απάντηση, ήρθε όταν ένα 16χρονο κορίτσι από το κοινό, τον ρώτησε πως  έφτασε να γίνει CEO στην Apple. Ο Tim Cook είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν το 1998, ο Steve Jobs του πρότεινε να έρθει στην εταιρία. Τότε, όπως θυμάται ο ίδιος, συζήτησαν μόλις 5 λεπτά με τον Jobs και πήρε την απόφαση να μπει στην Apple. «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε ποτέ» τονίζει ο Tim Cook, ο οποίος έγινε τελικά CEO στην επιχείρηση, όταν ο Steve Jobs πέθανε το 2011.

Όσο για το μότο με το οποίο πορεύεται ο Tim Cook; Είναι μια φράση του Abraham Lincoln: «Θα προετοιμαστώ και κάποια ημέρα θα μου παρουσιαστεί η ευκαιρία».

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + five =